8 tecken på att din partner är otrogen mot dig

Även om dessa tecken kommer hjälpa dig att avgöra om din partner är otrogen eller inte ska du aldrig ignorera ditt sjätte sinne och din intuition.

Som vi alla är väl medvetna om är förhållanden aldrig fria från problem, och ibland kan de vara ganska svåra att lösa, men ofta försöker vi ignorera vad som verkligen händer eller skälen till att relationen inte fungerar så bra som den borde. När vi slutligen erkänner att något är fel kan problemet ha vuxit bortom kontroll på grund av den långvariga bristen på kommunikation eller intimitet mellan parterna.

Att upptäcka om din partner är otrogen mot dig kan vara lätt om du är uppmärksam på vissa signaler och beteenden – men dessa bör inte betraktas som absoluta bevis. Istället vill vi dela med oss ​​av följande tecken eftersom de mer än några andra kan tyda på att något är fel i förhållandet.

8 tecken på att något inte står rätt till med din partner

Din partner har plötsligt blivit mer noggrann med sitt utseende

Särskilt om denne börjar göra något som han/hon aldrig eller sällan gjorde innan, som:

  • Går till gymmet eller skönhetssalongen oftare
  • Ser över sin garderob och skaffar nyare, mer moderiktiga kläder
  • Köper dyrare kläder
  • Börjar gå på en diet eftersom han/hon ser sig själv som överviktig – trots att så inte är fallet
  • Påbörjar en ny träningsrutin

Nämner en viss person upprepade gånger

Par
Detta är särskilt viktigt om den personen är en kollega, en vän eller någon som din partner inte har träffat på länge. Detta som sådant behöver inte vara ett tecken på otrohet, men det kan vara början på något. Det kan även innebära att han/hon avsiktligt nämner den här personen på ett tidigt stadium utifall en annan person ser dem tillsammans och han/hon inte vill att du ska misstänka att något händer. Samma sak gäller om du kommer på dem med att prata i telefon när du kommer hem, eller springer på dem när de är tillsammans.

Ha koll på telefonen!

Våra telefoner är guldgruvor när det kommer till att avslöja hemligheter eftersom de lagrar samtalshistorik, röstmeddelanden, textmeddelanden och mycket mer. Du bör bli orolig om din partner svarar i telefonen på ett konstigt sätt eller med en dämpad röst, om han/hon går ut ur rummet för att ta emot samtal, ljuger om vem han/hon pratade med eller orsaken till samtalen, raderar samtalsloggar och meddelandehistorik omedelbart – särskilt om han/hon inte hade för vana att göra dessa saker tidigare.

Se upp för doften av parfym!

Solnedgång
Om din partner kommer hem och stinker av någon annans parfym och han/hon kommer med tusentals ursäkter när du frågar: ”Nej, en säljare i butiken ville att jag skulle testa en ny doft!”, ”Mina kompisar spelade mig ett spratt!” eller ”Jag sprang på en gammal vän som använder alldeles för mycket parfym!”. Dessa och många fler…  Det är bättre att du inte frågar överhuvudtaget eftersom han/hon garanterat kommer med ännu fler ursäkter.

Makeup på kläderna

Se det som ett varningens tecken om du hittar kläder i tvättkorgen som har spår av makeup, inklusive foundation, puder, läppstift, mascara, eyeliner, med mera.

Hur är det med ert sexliv?

Otrohet tenderar oftast att minska frekvensen av sex i ett förhållande. Det kanske inte sker över en natt, men det kommer så småningom bli allt tydligare i takt med att din partners känslor för den andra personen växer sig starkare.

Påhittade resor eller aktiviteter

Om din partner berättar om resor som aldrig äger rum, eller hävdar att han/hon behöver stanna kvar sent på jobbet eftersom en kollega är sjuk, kan det vara tecken på otrohet. Kom ihåg att det inte alltid behöver ske kvällstid – det är vanligare under lunchrasten eller på eftermiddagarna.

Och den där presenten?

Pappersdockor
Börjar din partner ge dig oväntade presenter, dyra smycken, blommor eller något annat som har betydelse för dig – och samtliga med ett kärleksfullt uttryck? Många gånger beror detta på skuldkänslor som han/hon vill bli av med genom att ge dig saker. Var särskilt uppmärksam på detta om han/hon inte brukar ge dig presenter eller om detta inträffar till synes slumpmässigt och vid oväntade tillfällen.

MER FÖR DIG