Sex

Du har förmodligen undrat över dessa saker någon gång: vilka sexpositioner är mest njutbara? Vilka typer av sexuella utövanden finns det? Lider jag av någon form av dysfunktion? Denna sektion kommer besvara dina frågor och ge dig ny, värdefull information om sex och sexualitet.

Sex
Sexuell dysfunktion hos diabetiker

Sexuell dysfunktion hos diabetiker är vanligt förekommande och verkar kunna drabba både män och kvinnor. Detta eftersom topparna i blodsockernivåerna som diabetes orsakar påverkar nerver och blodkärl. Som en konsekvens kan man drabbas av komplikationer i genitalierna. Kroppens svar på…

Sex
Hur man kan förebygga vaginal herpes

Vaginal herpes är en sexuellt överförbar infektion. Nuförtiden är det ett stort hälsoproblem, men det är relativt enkelt att förebygga vaginal herpes så länge man tar vissa åtgärder. I denna artikel ska vi lära oss mer om vaginal herpes.

Sex
Lider du av retrograd ejakulation?

Ibland upplever vissa män torra orgasmer. Med andra ord sker ingen utdrivning av sperma. Om så är fallet lider man kanske av retrograd ejakulation. Detta sker eftersom sperman hamnar i blåsan istället.