De 5 bästa platserna för sex - hitta ny spänning!

De 5 bästa platserna för sex - hitta ny spänning!
Isbelia Esther Farías López

Skriven och verifierad av filosofen Isbelia Esther Farías López.

Senaste uppdateringen: 09 augusti, 2022

De bästa platserna för sex behöver inte vara långt hemifrån, men de är i alla fall inte i sängen. Oavsett hur många gånger du har gjort det finns det alltid en osläckbar törst att fortsätta ha sex… och det på nya, spännande platser.

Målet är att hitta en ny plats för att skapa en känsla av sensualitet och fantasi. Det kan handla om att ha sex i en bil med din partner, eller på stranden, eller i en båt… Oavsett vad som är sexigt är det kreativiteten som ger känslan av spänning och njutning.

Nya platser är ett speciellt sätt att sätta krydda på samvaron med din partner. Sängen är inte allt i ett sexuellt förhållande. Det finns andra lika bra, eller ännu bättre, platser. De bästa platserna för sex kombinerar adrenalin, överraskning och spontanitet. Så varför inte experimentera med nya platser som kan ge bättre känsla för sexet?

Läs vidare om de 5 bästa platserna för sex och håll lågan tänd i förhållandet. Släpp fantasin, åtrån och passionen fria.

De fem bästa platserna för sex

1. Har du tänkt på poolen?

Poolen är en av de bästa platserna för sex

Att ha sex i poolen kan vara något väldigt erotiskt. Det kan bli till ett lekfullt och överraskande moment som ni aldrig glömmer. Kropparnas lätthet i vattnet och friktionen kan göra att man blir mer upphetsad och snabbare får orgasm.

  • Poolen är bäst för stabila par som kan ha oskyddat sex. Kondomer och vatten är ingen bra kombination.
  • Det är bökigt att använda kondom i vatten, både att få på den och att hålla den på under hela akten.
  • Ta inga risker med oskyddat sex, så poolsex är någonting för par i fasta förhållanden.

2. Var modig: gör det i provrummet

Ta modet till dig i allmänna provrum. Det är bara en tunn dörr emellan er och de andra, så det är en av de bästa platserna för sex medan andra runtomkring er ovetandes provar kläder. I provrum finns flera erotiska saker: speglar, utrymme, säten, ljus och fara.

Och ni måste komma ihåg att bara ett par fötter får vara synliga utåt. Så ni måste vara försiktiga och hitta ställningar som inte ser misstänksamma ut. Efteråt, lämna provrummet en i taget. Sedan kan du köpa nya kläder med ett belåtet leende.

3. Den gamla goda bilen

Bilar är det bästa transportmedlet, så varför skulle det inte också vara en bra plats för sex? Många fantiserar om att ha sex i bilen. Ingen runtom kommer att stanna och titta efter vad som händer i en annan bil. Förutom att sex i bilen är romantiskt är det också annorlunda. För de blyga, undvik smygtittare genom att vänta till kvällstid, och hitta en mörk gata att parkera på.

4. På toan i en bar

När man går ut med sin partner hamnar man ibland på en bar. Ni sitter där tillsammans och känner bara plötsligt hur det hettar till emellan er. Stunden är kommen att ge varandra den spännande, oplanerade passionen. Ni ser toaletterna där bak, och… ni ger er hän och magin sker.

Toan i en bar eller nattklubb spelar ofta hög musik, det är livligt och ljudligt av folk och ingen vet vem som kommer och går. De är perfekta platser för sex med din partner.

5. Vid havet

En solig dag på stranden kan få en att drömma om ett paradis långt från den gråa vardagen. Du behöver bara lite uppmuntran för att bli lite kreativ med din partner som sitter i solen bredvid dig. Föreställ dig att ni lägger er ner för en sensuell stund, spontant och i all enkelhet.

Det finns inte många platser som är bättre att älska än till vågornas rytmiska brusande. Leta upp en strand utan så mycket folk. Sedan, nere vid strandkanten, njut av en intim stund med din partner.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.