Eliminera magfett med hjälp av kanelolja

För att främja viktnedgång, ta två droppar av denna olja vid varje måltid. Överskrid inte denna mängd eftersom det skulle kunna ge negativa biverkningar på kroppen.
Eliminera magfett med hjälp av kanelolja

Senaste uppdateringen: 21 april, 2019

Bukfett tillhör de vanligaste hälsoproblemen och är en orsak till operation hos både män och kvinnor, som kämpar varje dag i ett försök att bli av med det. Om du har dåliga kost- och motionsvanor är området runt magen ett av de mest drabbade, eftersom det tenderar att lätt ansamla fett och därmed bilda dessa irriterande kärlekshandtag. Men det går att motverka, till exempel med kanelolja.

Att gå ner i vikt är aldrig en lätt uppgift och kräver ständig ansträngning, särskilt om du försöker ta sikte på bukfett. Glädjande nog finns det många metoder du kan ta till för att bli av med det utan att behöva tillgripa sådana extrema åtgärder som fettsugning.

Ett alternativ som kan hålla dig naturligt smal och skydda kroppen från en mängd olika sjukdomar under tiden är en kraftfull olja som du kan göra hemma med enkla naturliga ingredienser.

Kanelolja hjälper dig att gå ner i vikt och platta magen

Denna olja har använts i många år som en alternativ behandling för att bota och förebygga olika sjukdomar. Till en början användes den för medicinska ändamål, men senare konstaterades det att den också kan bidra till att bränna fett, i synnerhet runt buken.

Platt mage med kanelolja

Dess popularitet i många delar av världen beror på att det är en kraftfull kur som fungerar för viktnedgång, eliminering av gifter samt avlägsnande av bakterier och kemikalier som kan påverka din hälsa negativt.

Andra fördelar som är värda att nämna är möjligheten att stärka hjärnan och minnesfunktionerna liksom immunförsvaret. Utöver allt detta är kanelolja perfekt för de som har diabetes eller höga blodsockernivåer eftersom det kan bidra till att sänka och balansera blodsockret.

Tack vare alla fördelar och den enkla framställningen är det värt att prova kanelolja som ett komplement till din kost och motionsrutin för att bränna mer bukfett.

Hur bereder du denna fettförbrännande olja?

Kanel

I och med att den är så prisvärd finns det ingen ursäkt att inte använda denna olja regelbundet.

Ingredienser

 • 2 dl olivolja
 • 6 kanelstänger
 • En glasburk med lock

Gör så här

 • Steg 1: Fyll den lilla glasburken med kanelstänger.
 • Steg 2: Häll olivolja över stängerna, och säkerställ att de är helt under ytan.
 • Steg 3: Ställ burken på en varm plats i hemmet och lämna den där i tre veckor. Rör om då och då.
 • Steg 4: När de rekommenderade tre veckorna har gått silar du ner oljan i en annan behållare med hjälp av gasväv eller liknande material, och förvarar den på en sval och torr plats.

Användning

För att få alla fördelar från denna olja är allt du behöver göra att konsumera två droppar tillsammans med varje huvudmåltid du äter under dagen. Denna lilla mängd är tillräcklig för att stimulera viktminskning.

Det är viktigt att notera att du aldrig ska överskrida denna mängd eftersom det kan ha negativa biverkningar. Innan du börjar ta kanelolja är det viktigt att du läser följande kontraindikationer.

Kontraindikationer för kanelolja

Buksmärta

Även om denna lösning har många fördelar för din hälsa och främjar viktminskning får du inte ignorera de allvarliga biverkningar som kan uppstå i vissa fall.

 • De som lider av kolit eller gastrit bör konsumera denna olja med måtta, för medan kanelolja kan vara till stor hjälp kan det också vara irriterande för matsmältningssystemet.
 • De med magsår bör undvika oljan helt för att undvika ytterligare irritation i magen och tarmarna.
 • Kvinnor som är gravida eller planerar att bli det bör också avstå från denna olja eftersom den kan stimulera blodflödet i bäcken- och livmoderområdet, vilket potentiellt hotar en graviditet.
 • De som har någon form av hjärtsjukdom bör endast ta denna olja under överinseende av en läkare, och bör hålla sig till små doser eftersom kanel kan öka hjärtfrekvensen något.
 • Långvarig användning av kanelolja och kanel i allmänhet kan vara mycket skadligt för din hälsa. Om du når en förgiftande nivå kan det leda till kräkningar och irritation i njurarna.

Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.