13 nagellack och stilar som framhäver solbrännan

Vi listar 8 nagellack och 5 nagelstilar som framhäver dina vackra solbrända händer. Missa inte detta!
13 nagellack och stilar som framhäver solbrännan

Senaste uppdateringen: 27 juli, 2023

Ta reda på vilka nagellack och nagelstilar som bäst framhäver den snygga solbrännan du fått i sommar. Till skillnad från vad du kanske tror är alternativen oändliga. Så vi bjuder in dig att gå utanför din komfortzon och ta risken att prova nya färger och stilar som får dig att se elegant och vacker ut.

Vill veta mer? Fortsätt läsa, för vi kommer att ge dig 13 olika alternativ av färger och stilar som hjälper till att framhäva solbrännan.

8 nagellack som framhäver solbrännan

De 8 nagellack som vi rekommenderar nedan ser riktigt snygg ut på solbränd hud. Detta för att de skapar en kontrast mot huden, lägger till elegans, fräschör, glamour och en modern touch till manikyren, vilket gör att både dina händer och naglar ser snyggare ut.

Kolla in den här artikeln för fler tips: Lär dig mer om trenden med glasnaglar

1. Nagellack som framhäver solbrännan: Djupt röd

Prova nagellack som framhäver solbrännan

Djupt röd är en nagellacksfärg som anses vara en klassiker som aldrig går ur modet. Den passar alla olika hudtoner; men det förstärker särskilt skönheten i händerna när du har fått en vacker solbränna .

Det här är en nyans som anses vara djärv och riskabel, så det är inte alla som gillar den. Färgen tillför dock sofistikering till naglarna, vilka blir centrum för attraktionen. Därför är det rätta att göra att applicera färgen på ett väldigt snyggt sätt och ta hand om kanterna.

2. Korallrosa

Nagellack.

Korallrosa är ett ljust och glatt alternativ som piggar upp naglarna på dina solbruna händer. Denna varma, livfulla färg skapar en vacker kontrast till mörkare hudtoner och tillför en touch av fräschör och livfullhet. Denna nyans kan du välja i antingen dess mer pastellfärgade eller ljusare version och för samma tjusiga resultat.

3. Koboltblått

Koboltblått är nagellack som framhäver solbrännan

En annan nagelfärg som verkligen sticker ut på solbruna händer är koboltblått. Det spelar ingen roll om dina naglar är långa, halvlånga eller korta, den här nyansen är klar och ljus; samtidigt kommer den att bli ett blickfång för alla. Liksom med den röda nyansen blir detta nagellack mycket vågat och snyggt.

4. Smaragdgrönt är ett modigt nagellack som framhäver solbrännan

Smaragdgröna naglar.

Smaragdgrönt är en sprudlande och lyxig ton som har blivit en trend som många väljer för heminredning, kläder och även nagellack. I synnerhet är det en färg som sticker ut på solbrun hud, och som gör din manikyr glamorös.

Du vill inte missa den här artikeln: Manikyr med gelnaglar: allt du behöver veta

5. Prova djupt lila nagellack som framhäver solbrännan

Lila naglar.

De flesta djuplila nyanser, som aubergine och plommon, är idealiska för solbruna händer. Dessa färger skapar en vacker och elegant kontrast till hyn, vilket ger en touch av mystik och sensualitet till naglarna. Fördelen med dessa nyanser framför de andra färgerna är att eftersom de är mörkare, blir de ett modernt men säkert alternativ.

6. Fuchsia-rosa

Rosa naglar är nagellack som framhäver solbrännan

Om det är en sak som Barbie lärt oss under alla dessa decennier, är att du kan vara vad du vill. En premiss som den fuchsia-rosa nyansen påminner oss om, och som är tillbaka i trenden på grund den nyutkomna filmen om den mest kända dockan i världen.

Även om det för vissa kan kännas som ett lite riskabelt val, är detta en av de nagelfärger som sticker ut mest på solbrun hy. Det tillför inte bara femininitet, utan också en lustfylldhet och mycket attityd.

7. Metalliska nyanser är populära nagellack som framhäver solbrännan

Silvernaglar är nagellack som framhäver solbrännan

Nagellack i metalliska nyanser är ett bra alternativ när det kommer till solbruna händer. Både guld och silver, men även andra nyanser i sin metalliska version, är synonymt med lyx, sofistikering och elegans. De är avantgardistiska färger som aldrig går ur mode.

8. Varma hudtoner

Colores naken para las uñas de mujeres con piel morena.

Varma hudtoner, som beige och jordfärger, är utmärkta val för kvinnor oavsett hudton. Men vi kan inte sticka under stol med att de ser särskilt bra ut på solbrun händer. Du kommer märka att dessa nyanser framhäver dina händer på ett mycket mer naturligt och neutralt sätt.

5 nagelstilar som framhäver solbrännan

Nu när du vet vilka färger på nagellacken som mest framhäver brunbränd hud, är det dags att titta på vilka stilar som uppfyller samma mål. Kom ihåg att du alltid kan anpassa de rekommenderade stilarna efter din personliga smak, tills du hittar den som får dig att känna dig säker, elegant och vacker.

1. Naglar med gulddetaljer

Konstiga naglar.

Att lägga till gulddetaljer, såsom linjer, prickar eller ornament, till dina naglar skapar en iögonenfallande och lyxig kontrast. Guld sticker ut vackert mot solbränd hud. Du kan använda subtila detaljer, som på bilden ovan, eller med ännu mer uttrycksfulla. Du bestämmer.

2. Naglar med blommönster

Blommiga naglar.

Blommönster på naglar, oavsett om det är i form av tryck, klistermärken eller handmålade detaljer, ger en feminin och romantisk touch när du har solbrun hy. Ljusa färger och fina detaljer kompletterar värmen i hyn. Som du kan se på bilden förstärker den orangeröda nyansen helhetsintrycket, något du kan uppnå med oavsett vilken färg du väljer, så länge den sticker ut.

3. Naglar med marmordesign

Mer konstiga naglar.

Marmordesign på naglarna är ett elegant och modernt alternativ som passar utmärkt på solbrun hud. De mjuka och subtila marmorerade mönstren skapar en sofistikerad look med hög kontrast på dina naglar. Du kan skapa denna finish med ljusa nyanser, som du ser på bilden, eller mörkare, beroende på dina preferenser.

4. Stilettnaglar

En sexig kvinna med röda naglar.

Riktigt långa stilettnaglar är ett djärvt och vågat alternativ som sticker ut när du har vackert solbrun hud. Den långa, spetsiga formen, som du kan skapa med tekniker som akryl, ger en touch av sensualitet och glamour till händerna. Det är en stil som fungerar bra med enfärgade nyanser, som det djupröda du ser på bilden, och även med designer där du blandar nyanser och mönster.

5. Naglar med glänsande stenar

Svarta naglar.

Vi avslutar den här listan över nagellack och stilar som framhäver solbrännan med en manikyr som innehåller glänsande stenar, som är ett idealiskt alternativ om du vill testa på något lite annorlunda men utan att vara alltför vågad. Vi har här valt stilettnagelstilen i glänsande svart, en väldigt klassisk färg, som vi förhöjer med små glänsande stenar, sammanfogade så att de bildar ett hjärta.

Vilket av dessa alternativ föredrar du för din solbruna hud?

Som du kan se finns det ett brett utbud av färger och stilar som gör dina naglar snygga och som framhäver din solbruna hud ännu mer. Från klassiska nyanser till mer vågade, från korta naglar till långa och med olika dekorationer och detaljer, alla dessa gör att dina händer sticker ut med elegans och mycket glamour.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.