4 sätt att förlora vikt med aloe vera

Aloe vera hjälper kroppen att göra sig av med gifter och andra rester, och när det kombineras med jordgubbar, ananas, eller ingefära kan det även bli en supergod dryck. Denna rensande kost borde bara användas i 10 dagar eller mindre.

Är det möjligt att förlora vikt med aloe vera? Du har förmodligen hört om denna naturliga produkt som fortsätter öka i popularitet i jakten på bättre hälsa och 2-weightsve

  • Aloe verans viktminskningsegenskaper blir alltmer välkända. Nya användningar för denna tunna, bladrika växt och dess otroliga, genomskinliga gel. Det är helt naturligt, och när det används i vissa koster kan det hjälpa dig att förlora vikt, vilket är anledningen till att dietexperter går ut med hur bra det är. Men vad är det med aloe veran som hjälper oss att förlora vikt?
  • Aloe vera är det absolut bästa av naturens alla produkter för att avgifta kroppen. Anledningen till det har mycket att göra med en av dess komponenter som kallas aloin, vilket kan hjälpa oss uppnå växtens förmånliga reningsegenskaper, så länge det används i rätt mängd.
  • Och visste du att aloe vera även hjälper oss att bränna fett? Du läste rätt – det förbättrar vår metabolism och produktionen av fettsyror, vilket är till stor nytta för att bekämpa överflödigt fett.
  • Plus: glöm inte att aloe vera är ett naturligt laxermedel, vilket stimulerar våra tarmfunktioner och låter oss bättre avgifta våra kroppar, smälta mat bättre, och bevara kroppens naturliga balans.

Sätt att förlora vikt med aloe vera

Det lättaste sättet att förlora vikt med 3-aloe-gelsve

Denna juice borde du dricka varje morgon innan frukost. Efteråt borde du inte äta något annat på en timme. Juicen hjälper till att rensa kroppen på gifter, och hjälper dig dessutom att börja dagen på bästa sätt genom att rensa dina tarmar. Det är också en väldigt god dryck.

För att förbereda detta recept pressar du bara en citron och häller det i ett glas vatten. Med en kniv snittar du sedan aloe verans blad på längden och skrapar ur en tesked av den genomskinliga vätskan som finns därinne. Värm alla ingredienser medan du hela tiden rör om, tills gelen blandas med vätskan. Lägg till en tesked honung, och drick det medan det är varmt. Så enkelt är det!

2. Aloe vera smoothie med apelsiner och jordgubbar

5-pineapplesve

När borde du dricka denna juice? Vänta tills efter lunch. Vid den tiden kan vi lättast ta vara på ananasens förmåga att förbättra matsmältningen och avgifta kroppen, vilket också hjälper till att få bort överflödigt fett. Gurka är bra mot uttorkning, vilket ytterligare hjälper matsmältningssystemet och magen.

För att göra denna juice behöver du en halv gurka, en skiva 7-applesve

Kom ihåg att aloe vera i sig bara kan komplettera din vanliga viktminskningsregim. Detta betyder att du måste följa en balanserad kost med låga fetthalter. Ät fler måltider på sallader, grönsaker, och frukt, medan du undviker över allt annat förbehandlad mat, raffinerat mjöl, läskedrycker, mm.

De lättaste recepten vi nämnt ovan är citronjuice med aloe vera samt apelsinsmoothien. Båda ger dig en bra start på dagen med en rensningsrutin, och det är viktigt att du följer detta i minst 10 dagar i rad per månad för att se resultat. På eftermiddagarna och kvällarna kan du sedan tillaga aloe vera och ingefärste eller jordgubbs- och ananassmoothie. Men gå inte för långt med aloe vera – din diet borde inte hålla på längre än 10 dagar. Och kom ihåg att om du någonsin känner oro kring detta eller något annat kan du alltid prata med din doktor eller dietist.