Kurer för Spindelvener på Dina Ben

juni 5, 2015

Har du spindelvener på dina ben? Vad jag menar är de där små röda venerna som uppstår på din hud som grenar med en lila eller rödaktig färg. De är irriterande, gör ont och kan orsaka problem då du vill visa upp dina ben. Vissa väljer kirurgi som lösning, men det finns vissa naturliga kurer för spindelvener som kan hjälpa dig, som vi kommer att diskutera i denna artikel.

Hur Man Förhindrar att Spindelvener Uppstår

De uppstår på dina anklar, vader, och muskler. Dess uppkomst beror generellt på tre faktorer: genetisk ärftlighet, dålig cirkulation eller dåliga livsvanor (dålig kost, en sittande livsstil…). Det är sant att man ibland kan ha åderbrock och därefter dessa spindelvener, men det är vanligt att man har de senare först. Om detta är fallet, är det värt att man provar metoder för att få stopp på dem. Så kolla in dessa kurer för spindelvener nedan.

1. Ett Kallt Bad för Dina Ben

benbad

Det är väldigt effektivt på morgonen. Då du vaknar upp för att ta en dusch, spendera 5 minuter med att lägga kallt vatten på dina ben. Du kan även blötlägga en handduk i kallt vatten och vira in dina ben i denna. Detta kommer att resultera i att du blir av med inflammationen från dina spindelvener och detta kommer även att hjälpa till med cirkulationen och du kommer att börja morgonen med en känsla av lättnad. Vi rekommenderar detta för varje dag.

2. Glöm Inte Antioxidanter

apelsinjuice

 

Så du vet att du bör börja din dag med en kalldusch på dina ben. Men tänk om du dricker apelsinjuice varje dag från och med idag? Perfekt. Antioxidanter är essentiella för att förbättra din cirkulation, syresätta ditt blod, och tona din kropp. Undgå inte att inkludera citroner, grapefrukt, jordgubbar, hallon, tomater, kiwi etc. i din kost.

3. Sov Med Dina Fötter Upp

fötter

Bara lite. Lägg en kudde under dina fötter för att lyfta dem lite, vilket då kommer att förbättra cirkulationen och motverka att spindelvener uppstår.

4. Äppelcidervinäger

vinäger

Är du förvånad? Äppelcidervinäger är bra för att tona kroppen och få musklerna att slappna av. Den kommer att återaktivera din cirkulation. Vad gör man? Det är väldigt enkelt, ta en trasa och blötlägg den med äppelcidervinäger, och applicera på de områden på kroppen där du har spindelvener. Låt den ligga på dina ben under 20 minuter. Om du gör detta varje dag kommer du att reducera dina spindelvener.

5. Avokado och Nypon

nypon

Det är helt idealiskt. Denna kur rekommenderas speciellt för varje gång du vaxar. Den kommer att hjälpa dig att lugna ner din hud, samt återaktivera cirkulationen och syretillförseln. Det finns krämer som är väldigt dyra som innehåller samma element så du bör kanske fundera på att leta efter essentiell nyponolja. Den är väldigt inne så du kommer lätta att hitta den i naturapotek och vanliga apotek. Den används i skönhetsprodukter och ger din hud väldigt bra resultat. Då den kombineras med avokado blir den perfekt för att behandla spindelvener. Kom ihåg att applicera den varje gång du vaxar.

Hur man gör krämen

Du kommer att behöva en halv avokado och 10 droppar nyponolja. Börja med att ta massan från en halv avokado. Du kommer att behöva den grönaste delen som sitter fast på avokadofröet eftersom denna del har de mest helande egenskaperna. Lägg detta på en tallrik och lägg till 10 droppa nyponolja. Försök sedan att blanda ihop detta och applicera därefter på dig själv.

Då den är klar är det väldigt enkelt. Applicera den på de mest problematiska områdena där du brukar ha spindelvener. Det är viktigt att du applicerar den hela vägen med nätta cirkulära rörelser. Ta inte bort den än. Du bör låta den vara kvar under 15 minuter så att din hud kan absorbera den. Ta därefter bort den med kallt vatten. Du kommer att se hur den påverkar dina ben och återfuktar dem. Detta kommer motverka att fler spindelvener uppstår.

MER FÖR DIG