4 naturliga behandlingar för starkare hår

Ditt hår är en av de viktigaste delarna av kroppen när det kommer till skönhet. Det är dock inte nog med att det borde se snyggt ut. Det är också väldigt viktigt att du tar hand om det, speciellt för att undvika några av de vanligaste hårproblemen, som håravfall, vilket är vanligt för både kvinnor och män. Här hittar du några naturliga behandlingar för att stärka ditt hår.

Följande idéer är väldigt lätta och praktiska att utföra hemma, så du kommer inte ha några problem med att faktiskt använda dem. Oavsett är det viktigt att tänka på att ditt huvud är ett väldigt känsligt område av kroppen, så om du har allvarliga problem, eller om du inte ser en förbättring, borde du prata med en specialist. Dermatologer är de du borde gå till för att lösa större problem.

Grenetin

Grenetin (en form av gelatin) är en väldigt populär produkt eftersom gelatin produceras från det. Grenetin är en protein du hittar i ben, hud, och brosk i vissa djur. Som du nog insett hjälper grenetin att stärka ditt hår eftersom det innehåller stora mängder kollagen. Om det inte räcker med att det är bra för håret kan vi dessutom avslöja att det även stärker dina naglar. 

skadat hår

Det bästa sättet att stärka ditt hår med grenetin är att lägga en liten påse av denna protein i schampoflaskan du använder varje gång du tvättar håret. Skaka så att det blandas väl. Använd ditt schampo normalt och skölj ur. Om du vill ha ännu bättre resultat rekommenderar vi att du löser upp grenetin i en halv kopp med varmt vatten och applicerar det i håret efter ditt schampo. Skölj sedan väl.

Olivolja

Som du vet har stresshonung

äggvitaDet finns även vitaminer i äggvitor, men 90% av dess vikt är vatten.

Det är väldigt lätt. Du vispar bara äggen i en bunke och masserar in det direkt i håret och hårbotten med dina fingrar så att det tar sig ner på djupet. Du borde låta det sitta i 15 minuter och sedan kan du skölja bort det. Det är väldigt viktigt att du gör detta med kallt eller varmt vatten, men aldrig med hett vatten. Du kan förstås använda schampo och balsam så att du kan vara säker på att du får bort alla äggrester från håret.