7 fördelar med kanel och honung

Kanel och honung utgör en av de bästa blandningarna för att bekämpa olika sjukdomar och kan även hjälpa dig att bekämpa förkylningar. Det är en av de mest intressanta infusionerna då det har många naturliga hälsofördelar. Dessutom har alternativ medicin använt denna blandning i många år.

Blandningen kan beredas på olika sätt. Vissa drar den största nyttan av blandningen genom infusioner, andra kombinerar honungsenzymer med eteriska oljor från kanel och får på det viset en fantastisk behandling för hälsan! Läs mer nedan.

Fördelarna med blandningen

Andedräkt

viktminskning-2

Ett annat viktigt tips är att du kan gå ner i vikt med kanel och honung. Drick en blandning av ett glas vatten, en matsked honung och en matsked kanel varje morgon, 30 minuter före frukost. Drick samma blandning på kvällen, innan du går till sängs, tills du börjar märka hur du avsevärt går ner i vikt. Fortsatt konsumtion av denna blandning gör att du hindrar fett från att ansamlas i kroppen. Kom ihåg att det är oerhört viktigt att kombinera detta med en balanserad kost och regelbunden motion (minst 30 minuter om dagen).

Akne

kolesterol

Denna blandning innehåller antioxidanter och är därför bra för att sänka kolesterol. Häll 2 matskedar honung och 3 matskedar kanel i ett glas. Tillsätt vatten och rör om. För bästa effekt dricker du det minst tre gånger om dagen, gärna innan varje måltid.

Lindra förkylningar

matsmältning

Slutligen kan den fantastiska blandningen bidra till att förbättra din matsmältning. Ta en matsked honung blandad med kanel innan varje måltid och du kommer märka hur det minskar syran i ditt matsmältningssystem.

Vi hoppas att alla dessa tips kommer vara till nytta. Kom ihåg att om du utåt sett ser bra ut så mår du också bra – försök att dra så mycket nytta som möjligt av de oändliga fördelarna hos kanel och honung.