5 fruktsmoothies för att gå ner i vikt

Vi kan konsumera dessa fruktsmoothies både före och efter träning. Dess vitaminer har en antioxidantisk effekt så att de motverkar effekten av de fria radikalerna, som accelererar åldrandet.

Skulle du vilja gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, utan att behöva känna dig hungrig hela tiden och utan att behöva ge upp smaken av det du tycker om att äta och dricka? Din lista med dietmat behöver inte vara full av mat och dryck som inte smakar något – som hjälper dig att gå ner i vikt, men aldrig gör dig nöjd.

Det finns väldigt goda alternativ för att gå ner i vikt, utan att för den delens skull vara tråkiga. Lösningar som kan bli en del av din dagliga rutin i det långa loppet. Bland dessa väl beprövade lösningar finner vi våra smoothies för att gå ner i vikt. Fruktsmoothies är mycket populära runtom hela världen nu för tiden. De är utsökta och får dig att känna dig uppfriskad, ger dig näring och kan konsumeras både före och efter träning.

Lägg till frukt i vardagen

Du vet så klart att frukter generellt är rika på både vitaminer och mineraler. De är därför väldigt använda inom skönhetsprodukter för hud och hår. Frukternas verkliga effekt uppstår dock då de äts direkt och vi införlivar alla näringsämnena i vår kropp på ett naturligt sätt. Denna direktkonsumtion, som de är eller som utsökta smoothies, ger dig också en garanti att komponenterna verkligen är naturliga och att de inte har blivit kemiskt manipulerade eller innehåller färgämnen eller konserveringsmedel som skadar vår kropp och vår hälsa.

De speciella vitaminer som finns i frukt har en antioxidantisk effekt. Detta innebär att dessa vitaminer motverkar de negativa effekterna av de fria radikalerna, som helt enkelt är väldigt reaktiva substanser som vår kropp tillverkar då den inte får en lämplig kost, då vi känner oss stressade eller då vi har en stillasittande livsstil, och som accelererar åldringsprocessen genom att förstöra kroppens celler och vävnad.

Varför är frukt en lösning för att gå ner i vikt?

Man behöver inte känna sig orolig att man har en mekanism inom sig som är skadlig för kroppen. Det finns som sagt lösningar och de lösningarna hittar vi i frukt. Frukt innehåller en stor mängd kalium, magnesium, brom, koppar, zink och kalcium.

Du kan faktiskt lägga till dessa frukter i dina vanliga matrecept, speciellt i dina drycker och vanliga smoothies. Detta kommer att hjälpa dig balansera din kost och få en bra figur, samt god hälsa.

Olika studier har visat att man, för att uppnå en balanserad kost, måste inkludera spannmål, nötter, frön, frukt och grönsaker och att detta är perfekt för att ge kroppen vitaminer, mineraler och andra näringsämnen som antioxidanter. Denna typ av kost reducerar även risken för hjärt- och kärlsjukdomar, samt cancer. Jordgubbar, banan, ananas, melon och citron är alla idealiska för att förbereda naturliga smoothies. Härunder ger vid dig våra fem främsta smoothies för att gå ner i vikt och bibehålla en idealisk vikt.

Jordgubbssmoothie – för att verkligen njuta

Smoothie

Jordgubben är ett bär fullt på vitaminer. Den innehåller en stor mängd av vitamin C, samt vatten, fiber, kalium, kalcium och magnesium. Vidare innehåller den folsyra och vitamin E. Vi rekommenderar därför speciellt att du äter jordgubbar med tanke på dess höga innehåll av mineraler, vitaminer och järn.

Med tanke på dess egenskaper och de antioxidantiska egenskaperna rekommenderar vi att du konsumerar den för att motverka rynkor och celluliter. Hur bör du konsumera den? Kombinationen av jordgubbar och mjölk (lättmjölk, ifall du vill gå ner i vikt) är ett utsökt val, och detta kommer även göra det enkelt att få andra familjemedlemmar att också konsumera detta bär. Efter att du har kört jordgubbarna i mixern, glöm inte bort att du kan sila den för att ta bort frön och förbättra konsistensen.

Banansmoothie – utsökt och enkel

Banan är också väldigt populärt som komplement till maten i många länder. Banansmoothies är mycket välsmakande och näringsrika och passande för vilken tid som helst på dagen. Bananer innehåller mycket kalium, vilket innebär att de ger oss mycket energi. Då du blandar lättmjölk med denna frukt får du en smoothie som är lätt att tillreda och som rekommenderas för att gå ner i vikt, i samband med träning.

Smoothie

Om är ute efter att gå ner i vikt föreslår vi att du inte använder vanlig mjölk eller vanilj, som det står i vissa recept, då båda dessa ingredienser gör denna banansmoothie till en dryck som motverkar en bra figur, speciellt om du dricker den ofta.

Vi blandar och blandar för att gå ner i vikt…

Detta är en utsökt smoothie som vi rekommenderar till alla som vill ha en god kosthållning och gå ner i vikt. Du blandar helt enkelt bara banan och jordgubb. Jordgubbarna ger din smoothie en syrlig smak, då de har mycket C-vitamin, och bananens mjukhet med sin söta arom gör detta till en speciellt utsökt smoothie. Den perfekta blandningen för att ge din kropp energi och vitalitet.

Frukternas drottning hjälper dig att gå ner i vikt

Om du tycker om ananas kommer du älska att göra dina egna smoothies av den – drottningen av frukter. Denna frukt är till stor hjälp då du vill gå ner i vikt eller helt enkelt bibehålla en idealvikt som en del av en bra livsstil. Denna ananassmoothie har en annorlunda smak då vi, istället för att använda mjölk, lägger till naturell yoghurt och lite honung. För att undvika att smoothien blir för tjock kan du ha i lite apelsinjuice. Det är möjligt att att du efter att ha provat den kommer fortsätta dricka den i princip varje dag…

Smoothie

Den femte smoothien: Melon och citron

Detta är en unik och speciell smoothie för våren, med en uppfriskande smak. Den blir utsökt ifall du tillreder den med naturell yoghurt och lite lättmjölk. Glöm inte bort att sila bort melonfröna! Du kan lägga till en bit citron för att få en intressant touch.

Precis så enkelt kan det vara att få de näringsämnena du behöver och samtidigt gå ner i vikt.

Du kommer må betydligt bättre av att använda enkla recept utan skadliga ingredienser, och du kommer inte ångra dig då du senare ser dig själv i spegeln. På detta sätt kan du enkelt njuta av livet, samtidigt som du får kraft till att uppnå dina mål. Vill du gå ner i vikt? Vill du känna dig nöjd med dig själv? Vill du ta kontrollen över ditt liv och din vikt? Då har vi lösningen för dig. Inkludera dessa recept i din kost, som del av en hälsosam kost och daglig motion. Dessa smoothies kommer att ge dig en känsla av mättnad, få dig att småäta mindre, och samtidigt ge dig ordentligt med näring. Visst låter det bra?

MER FÖR DIG