Hur man attraherar en man utan att jaga honom

Det kan tyckas motsägelsefullt, men för att attrahera en man och fånga hans intresse, är det viktigt att du visar dig självständig och får honom att se att du inte behöver honom i ditt liv.
Hur man attraherar en man utan att jaga honom
Isbelia Esther Farías López

Skriven och verifierad av filosofen Isbelia Esther Farías López.

Senaste uppdateringen: 09 augusti, 2022

Att veta hur man attraherar en man är något medfött hos vissa kvinnor. Men inte alla av oss är lika skickliga i denna konstform. Det handlar om att implementera de förförelseverktyg som männen bara inte kan motstå.

Det viktiga är inte att visa dem allt på en gång. I stället måste du dominera situationen för att se till att de hela tiden vill komma tillbaka för mer. Du måste ta initiativet.

Var inte för framåt

Män känner sig mer bekväma när de har kontroll över sitt känsloliv. De behöver känna att de är de som förför kvinnan de är attraherad av. Således är tanken att leda dem utan att de vet att du gör det.

Att vara bekväm och självsäker i varje steg de tar är viktigt för en man. Det är därför du kan skrämma bort dem genom att vara för framåt, för det gör att de känner sig pressade.

När en kvinna jagar efter dem tenderar de att fly på grund av rädsla för ett omedelbart engagemang som de inte är förberedda för. Eller, ännu värre, så de tar bara kontakt med dig för ett sexuellt möte och ignorerar dig sedan så fort de fått dig i säng.

Detta innebär att det är osannolikt att du får ett positivt resultat om du jagar efter en man.

Nu när vi har pratat om vad du inte ska göra, låt oss titta på några saker du bör göra.

Hur man attraherar en man

1. Skapa tillfällen för kontakt

Lär dig hur man attraherar en man

Du måste skapa tillfällen som känns otvungna, där han har möjlighet att närma sig dig. En speciell och intensiv blick och ett leende kan vara allt som behövs för att sätta igång en konversation.

Lyssna på hans berättelser, även de där klyschiga och fåniga raggningsreplikerna. Du bör också visa att du verkligen är intresserad av vad han säger.

Får du honom att uppfatta dig som en rolig person med självförtroende har du vunnit halva slaget! Ta vara på era pratstunder för att knyta an med honom. Få honom att känna att du är den enda personen han någonsin vill vara med.

Ta en titt på den här artikeln: 5 gester lyckliga par gör innan de somnar

2. Hur man attraherar en man med mystik

När ni väl fått kontakt och börjat prata kommer ni så småningom att bestämma er för att umgås eller gå på en dejt. Under dejten måste du låta honom förföra dig och få honom att känna sig viktig. Dejter är perfekta tillfällen för att lära känna varandra närmare och se ifall ni verkligen klickar.

Men håll mystiken vid liv. Du bör inte berätta om varenda detalj i ditt liv. Mystik är nyckeln till hur man attraherar en man. Ett mycket förföriskt sätt att göra detta på är att ge halva svar. Det kommer att göra honom nyfiken och vilja komma tillbaka för mer.

En annan viktig sak är att även om tiderna har förändrats, är det alltid bäst att undvika sex på första dejten. Att spela svårfången håller männen intresserade och får dem att vilja ha dig ännu mer.

3. Utstråla förtroende

För att attrahera en man måste du se till att han vet hur roligt du har på fritiden, hur mycket du trivs med dina vänner och att du tycker om att träffa nya människor.

Män beundrar självsäkra och självständiga kvinnor eftersom de då vet att de inte kommer att blanda sig i deras liv. Har du en självständig attityd kommer det att göra att en man bara vill komma närmare dig och fördjupa banden.

Du måste också vara emotionellt förberedd att inte pressa honom för hårt, eftersom det kan skrämma bort honom.

4. Visa honom att han kan lita på dig

Att vara en aktiv lyssnare hjälper honom att öppna sig och berätta om sina hemligheter. När du väl känner till hans sportpreferenser, musiksmak och andra intressen, blir det väldigt lätt för dig att överraska honom.

Om du bjuder honom på en konsert med någon artist ni båda gillar kommer han definitivt att gilla dig mer.

Slutsatser för hur man attraherar en man

När du vill attrahera en man, ge honom en sexig blick, visa ditt vänliga leende och var en självsäker kvinna som vet vad hon vill ha.

Detta är nyckeln till hur du fångar en mans intresse!


Samtliga citerade källor har granskats noggrant av vårt team för att säkerställa deras kvalitet, tillförlitlighet, aktualitet och giltighet. Bibliografin för denna artikel ansågs vara tillförlitlig och av akademisk eller vetenskaplig noggrannhet.


  • Singh, R., Yeo, S. E. L., Lin, P. K., & Tan, L. (2007). Multiple mediators of the attitude similarity-attraction relationship: Dominance of inferred attraction and subtlety of affect. Basic and Applied Social Psychology, 29(1), 61-74.

Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.