En antik kur som kan behandla en mängd sjukdomar

Rå vitlök har antiseptiska, antibakteriella och renande egenskaper tack vare allicin. Rödvin är rikt på antioxidanter som förbättrar hjärthälsan och motverkar tidigt åldrande.
En antik kur som kan behandla en mängd sjukdomar

Senaste uppdateringen: 01 december, 2018

Vi letar alla efter olika sätt att förbättra vår hälsa, och när vi blir äldre löper vi större risk att drabbas av olika sjukdomar som ordentligt kan försämra livskvaliteten. Men tänk om en antik kur kunde hjälpa oss?

För att kunna åtnjuta bra hälsa under många år och ha ett bra liv är det nödvändigt att du också lever ett hälsosamt liv med en bra kosthållning, att du tränar ordentligt och hänger dig åt andra vanor som innebär att du bibehåller både mental och fysisk hälsa. Du kan dock även hjälpa kroppen att reglera sig själv med hjälp av en antik kur.

Den hjälper kroppen tack vare de kraftiga ingredienserna som förbättrar hälsan och kan behandla nästan 100 olika sjukdomar som relaterar till andningssystemet, immunförsvaret, hjärtat, levern, njurarna och lymfkörtlarna, mm.

Vad innebär denna antika kur?

Den naturliga kuren kombinerar vitlökens egenskaper med rödvin för att på så sätt bli en fantastisk allierad för din hälsa som motverkar en rad olika sjukdomar.

Vilka fördelar har vitlök för hälsan?

antik kur med vitlök

Rå vitlök har antiseptiska egenskaper och motverkar svamp och bakterier tack vare en komponent som heter allicin, som motverkar många olika virus och bakterier samt renar kroppen. Detta livsmedel är rikt på antioxidanter och har förmågan att motverka åkommor som högt kolesterol, hypertoni, influensa och förkylningar, matsmältningsproblem, infektioner och dålig cirkulation, mm.

Olika undersökningar har visat att vitlök har egenskaper som motverkar cancer och minskar risken för magcancer med upp till 50% och tjocktarmscancer med 66%.

Vitlök är därför ett superlivsmedel som hjälper vår kropps försvar, bekämpar cancer, minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar samt förbättrar hudens hälsa.

Vilka är fördelarna med rödvin för hälsan?

Rödvin är ett mycket hälsosamt livsmedel när det konsumeras i måttliga mängder, vilket inte överskrider två glas per dag. Denna dryck är väldigt berömd i hela världen och är rik på antioxidanter och näringsämnen som hjälper kroppen. Dess främsta fördelar beror på att det innehåller resveratrol och flavonoider, som är starka antioxidanter som förbättrar hjärtats hälsa, sänker kolesterol, förbättrar blodcirkulationen, främjar cellernas regeneration, minskar fetma, renar kroppen, förbättrar de kognitiva funktionerna och förhindrar för tidigt åldrande, mm.

Rödvin är nyttigt – i rätt mängder

Rödvin har även sammandragande egenskaper som kan motverka munbakterier som har att göra med karies, har antiinflammatoriska egenskaper, lindrar konsekvenserna av en stillasittande livsstil och håller kroppen i toppskick.

Det finns även studier som har visat på en relation mellan att ta vissa måttliga mängder av rödvin och minskad risk för cancer. Denna fördel har att göra med de höga nivåerna av resveratrol, som hjälper till att minska risken för lungcancer, bröstcancer och prostatacancer.

Hur tillreder du en antik kur med vitlök och rödvin för att förbättra hälsan?

Vitlök och rödvin har många kraftiga egenskaper och med dessa kan du bereda en antik kur som blir en bra allierad för hälsan, då den kan rena blodet, stärka immunförsvaret, eliminera dåligt kolesterol, förbättra hjärtats hälsa, motverka sjukdomar, förbättra hudens hälsa, bekämpa cancer, motverka infektioner, mm.

Ingredienser

  • 12 vitlöksklyftor
  • 1 liter rödvin av bra kvalitet

Hur gör du?

  • Du bör först och främst skära varje klyfta i fyra bitar för att därefter blanda detta med rödvinet i en glasburk.
  • Du bör kunna tillsluta glasburken ordentligt och därefter låta den stå i två veckor där den utsätts för solen.
  • Under dessa två veckor bör du skaka burken dagligen, två eller tre gånger per dag.
  • Till sist bör du sila vätskan och hälla den i en mörk flaska för bevaring. Du kan sedan konsumera vätskan varje dag.

Dos: ta en tesked av denna dryck tre gånger per dag i en hel månad. Det bästa vore att utföra denna kur åtminstone två gånger per år.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.