Drick det här teet för att bränna magfett

februari 20, 2017
Att regelbundet dricka det här teet kombinerat med en nyttig kost och gott om vatten hjälper dig att bränna magfett på mycket kortare tid.

Alla letar efter sätt att bränna magfett. Det är viktigt att komma ihåg att magfett är resultatet av dålig organfunktion, speciellt organen som ansvarar för att avgifta kroppen.

Njurarna, lungorna, levern och grovtarmen ansvarar för att rensa kroppen på orenheter. Om någon av dem inte fungerar som det ska kan resultatet bli överflödigt bukfett.

Farorna med magfett

minska-ditt-magfett

Att bära på extra vikt runt magen påverkar inte bara ditt fysiska utseende och självförtroende, utan har även allvarliga konsekvenser för din hälsa.

När du samlar fett runt buken ökar du risken för att utveckla sjukdomar såsom:

 • Hypertoni
 • Hjärtproblem
 • Diabetes
 • Osteoporos
 • Andningssvårigheter
 • Migrän
 • Demens

Som tur är finns det flera naturliga produkter du kan använda för att effektivt bränna magfett.

Naturligt te för att effektivt bränna magfett

Följande te bränner magfett tack vare sina ingredienser, som har fantastiska, avgiftande egenskaper som rensar kroppen och spolar ut gifter.

Låt oss ta en titt på de fantastiska ingredienserna och hur de fungerar:

Vi rekommenderar: 4 naturliga kurer för att få plattare mage

Citron och lime

citron-och-lime

Citron och lime är utmärkta för att rensa gifter. De används ofta i teer för viktnedgång och smoothies eftersom de blir till fettförgörande medel i blodet efter att man fått i sig dem.

De innehåller även vitamin C, vilket är viktigt för ett starkt immunförsvar, och citronsyra, som maximerar enzymfunktionen för att stimulera levern.

De är kända för sina vätskedrivande egenskaper och är en rik källa till pektin – en beståndsdel som hjälper dig att känna dig mätt längre. Vidare hjälper de till att alkalisera kroppen samtidigt som de minskar hunger och sug under dagen.

Kanel

kanel

Kanel är känd för sin förmåga att hantera blodsockernivåerna, vilket förebygger insulintoppar och dalar.

Mer insulin i kroppen hindrar dig från att bränna allt glukos i blodet, vilket i slutänden blir till fettansamlingar.

Genom att ta kanel kan du återställa blodsockernivåerna. Högre blodsockernivåer i blodet resulterar ofta i viktuppgång och stor svårighet att bli av med denna vikt.

Honung

honung-och-vaxkaka

Trots att honung innehåller fler kalorier än socker per portion (socker har 15 och honung 21) erbjuder honung ett högre näringsvärde och absorberas långsammare.

Honung innehåller vitaminer, mineralsalter och aminosyror, som är kända för sina vårdande egenskaper och många hälsofördelar.

Tack vare beståndsdelarna i honung kan det hjälpa dig att minska stress, reglera sömn och förebygga andningssjukdomar. Det är också ett milt laxerande medel.

Ingefära

ingefara

Ingefära är antiinflammatorisk, främjar glukoskänslighet och ökar serotoninnivåerna, vilket hjälper till att kontrollera matsug.

Det främjar även kroppens rensningsprocess och bekämpar vätskeretention.

Ingefära stimulerar produktionen av magsafter, vilket minskar obehaget som associeras med matsmältningsproblem. Vidare hjälper det kroppen att bättre absorbera näringsämnen och rensa bort avfall.

Vill du veta mer? Läs: Ingefärsvatten mot migrän, matsmältningsbesvär & smärta

Hur man gör teet för att bränna magfett

Ingredienser

 • 25 cl vatten
 • 1 tesked kanel
 • Saften från 1/2 citron
 • 1 tesked honung
 • 1 liten bit ingefära

Instruktioner

 • Koka upp vattnet och tillsätt alla ingredienser förutom honung.
 • Låt brygga i tio minuter och låt sedan svalna i ytterligare fem minuter.
 • Sila och söta med honung innan du dricker.

Konsumtion

För att bränna magfett bör du dricka teet två gånger dagligen; en gång på morgonen på tom mage och sedan på kvällen strax innan läggdags.

På morgonen ska du komma ihåg att vänta en halvtimme innan du äter frukost efter att du har druckit teet.

Du måste vara konsekvent för att se resultat.

Om du vill dra maximal nytta av ingredienserna i teet ska du komma ihåg att kombinera det med en nyttig kost, regelbunden träning och gott om vatten.

När du druckit teet kommer du märka att du känner dig full av energi och att ditt magfett efter ett tag har minskat avsevärt.

Kombinationen av teet och en hälsosam livsstil kan ge fantastiska resultat.

Spara

Spara

Spara

MER FÖR DIG