5 makeup-knep för att dölja påsar under ögonen

5 makeup-knep för att dölja påsar under ögonen

Skriven av Paula Heidemeyer

Senaste uppdateringen: 26 augusti, 2022

Om du inte har sovit gott eller om du har varit vaken länge utan att sova kan du få påsar under ögonen. Här delar vi med oss av några knep för att dölja påsar under ögonen.

Påsar under ögonen kan verkligen vara jobbigt om de är väldigt uppenbara. I den här artikeln delar vi med oss av våra knep för att dölja ögonpåsar.

Du kan få ett trött ansikte när som helst. Trötthet kan krypa på dig när du minst förväntar dig det. Men må inte dåligt om du har påsar under dina ögon. Det är helt normalt.

Om du inte har sovit bra på senare tid eller har ändrat din arbetsrutiner, använd dig av knepen i den här artikeln för att dölja påsar under ögonen.

Tips för att enkelt dölja påsar under ögonen

närbild på öga

Nedan har vi listat några av de mest kända knepen för att dölja påsar under ögonen. De är väldigt enkla och gör att du ser ung, frisk och föryngrad ut.

  • Använd en baskräm. Dessa är perfekta för att täcka brister eftersom de är långvariga och fuktgivande. De bästa produkterna är flytande.
  • Korrigerande kräm. Dessa är bra eftersom de inte spricker. Av den anledningen är det en av de mest använda produkterna.
  • “Solbränd” bas. Leta efter smink som inte har exakt samma nyans som din hudton. De är bättre för de områden som du vill korrigera.
  • Använd krämerna korrekt. Detta är viktigt, för om du använder för mycket kommer det sluta med oönskade resultat. Använd rätt mängd. Du behöver inte använda så mycket.

Några knep för att täcka ögonpåsar

täcka påsar under ögonen

För att få bästa möjliga resultat när du täcker påsar under ögonen, var uppmärksam på följande tips:

  • Om du vill dölja dina påsar under ögonen bör du applicera en ljus skugga under ögat.
  • Om du vill separera ögon som är nära varandra, applicera en ljus skugga under ögonbrynen.
  • För att undvika påsar under ögonen, applicera en ljus skugga från tårkanalen till ögonbrynen.
  • Överanvänd inte gröna eller blå toner, de kommer att betona dina ögonpåsar.
  • Välj bruna eller grå nyanser.

Sammantaget är smink verkligen användbart i denna situation. Följ våra tips och du kommer att kunna täcka dessa påsarna under ögonen.

Glöm inte att det viktigaste med smink är att ta hand om din hud. Vi rekommenderar att du alltid använder högkvalitativa produkter.

Prova gärna andra sätt och dela dem med dina vänner!


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.