Åtta drycker mot cancer

juni 10, 2015

Cancer är en allvarlig sjukdom som kan drabba alla. Så vitt vi vet så orsakas den av olika faktorer som inkluderar allt från gener till livsstil. Under årens gång så har teknologi och medicin gjort stora framsteg inom behandling av denna sjukdom, men den fortsätter att vara en av de främsta dödsorsakerna i världen, vilket är varför så många oroar sig för den. I denna artikel ska vi tillhandahålla en lista på åtta drycker mot cancer.

Många medicinska studier i världen har slagit fast att förhållandet mellan diet och förebyggning av denna sjukdom. Som ett resultat av detta så har man upptäckt att de flesta livsmedel som innehåller antioxidanter såsom vitamin A, C, D, E, etc. är utmärkta i kampen mot cancer och kommer skydda kroppen både naturlig och effektivt.

I denna artikel kommer vi visa dig åtta naturliga anti-cancerdrycker som du kan dricka väldigt ofta för att minska risken.

Ananas- och ingefärssmoothie

Ananas innehåller ett enzym vid namn bromelin som är ansvarigt för att förebygga cancer och hjälpa till att minska de negativa effekterna av kemoterapi och radioterapi. Ingredienserna i bromelin minskar och dödar cancerceller och lämna friska celler hela.

Ingefära

Ingefära är känd för att ha egenskaper som bekämpar tumörer. Dessa kan till och med vara mer effektiva än många farmaceutiska produkter som är framtagna mot cancer.

Vad du ska göra

Blanda ananas, ingefära och mjölk i en mixer. Resultatet blir en cancerbekämpande smoothie.

Apelsin- och hallonjuice

Som vi sade ovan så spelar antioxidanter och vitaminer en stor roll i att förebygga och behandla cancer. Frukter såsom apelsin och hallon är perfekta antioxidanter som kommer låta dig göra en perfekt dryck för att bekämpa denna sjukdom.

Vad du ska göra

Blanda apelsinjuice med hallon och drick sedan, helst på tom mage.

Äppel- och morotssmoothie

Morötter har stimulerande effekter för din kropps försvar som är till stor hjälpa för att bekämpa sjukdomar såsom cancer. Denna grönsak innehåller en komponent vid namn falcarinol som är väldigt effektiv för att bekämpa cancer.

Morotsjuice

Å andra sidan så innehåller äpplen med skinnet på mycket vitaminer och antioxidanter som är perfekta för att förebygga denna sjukdom. Det är därför en kombination av de båda livsmedlen resulterar i en perfekt anti-cancerdryck.

Vad du ska göra

Blanda lite vatten i en mixern med en morot och ett oskalat äpple. Drick smoothien omedelbart.

Banan- och mangosmoothie

Båda frukter är källor som är rika i vitaminer, mineraler och antioxidanter. Bananer innehåller mineraler som är väldigt svåra att hitta i andra livsmedel. Dessa är effektiva för att förebygga denna sjukdom och har väldigt fördelaktiga egenskaper för att kroppen ska fungera optimalt.

Vad du ska göra

Lägg båda frukterna i en mixer, lägg till lite vatten och söta med lite honung.

Björnbärssmoothie

Björnbärssmoothie

Studier från Wancai Yang har slagit fast att björnbär innehåller antioxidanter, motverkar cancer, är anti-neurodegenerativa samt antiinflammatoriska, vilket förebygger och har positiva effekter på framförallt grovtarmscancer.

Vad du ska göra

Blanda björnbär med vatten eller mjölk i en mixer och drick regelbundet.

Ingefärste

Studier har visat att te gjort på ingefära kan förstöra cancerceller effektiva än till och med mediciner som är speciellt framtagna för cancer.

Ingefära är en utmärkt bundsförvant för att förebygga och behandla cancer, och är dessutom effektiv för att minska tumörer utan bieffekter på din hälsa.

Vad du ska göra

Skiva ingefära tunt och blanda med citronsaft. Hetta upp 25 centiliter vatten och lös upp ovan nämnda ingredienser. Låt det stå i tio minuter och drick sedan.

Vin

Enligt det Amerikanska Cancerförbundet så tror man att ett glas vin kan minska dödsfallen i cancer med 20%. Vi innehåller fenoler (resveratrol och kvercetin) som agerar starkt antioxiderande, vilket är anledningen till att de förebygger cancer.

Saltvatten

Vatten

Trots att intag av saltvatten kan ha bieffekter p din hälsa, såsom uttorkning och andra kroppsliga förändringar, så har det många egenskaper som bekämpar cancer och på fantastiska sätt kan återställa din kropps hälsa.

Vad du ska göra

Du bör aldrig dricka rent saltvatten eftersom det kan påverka din kropp negativt. Du kan blanda en del saltvatten med fem delar rent vatten. Du kan lägga till en citron per liter och, om du vill, söta det.

MER FÖR DIG