Adam Sandlers och hans långvariga förhållande: Ett äktenskap bättre än i hans filmer

Adam Sandler och hans fru har hållit magin igång i 24 år och deras förhållande väcker både beundran och nyfikenhet. Hur håller de kärleken så fräsch?
Adam Sandlers och hans långvariga förhållande: Ett äktenskap bättre än i hans filmer

Skriven av Equipo Editorial

Senaste uppdateringen: 25 maj, 2023

Adam Sandler är en av världens mest älskade skådespelare. Han har medverkat i ett stort antal viktiga filmer som har glatt många biobesökare världen över. Adam Sandlers långvariga förhållande och äktenskap väcker också glädje hos många.

Förutom sina skådespelartalanger är han nämligen också mycket beundrad för den kärleksfulla relation han har med sin partner. De har visat oss att det är möjligt att få kärleken att vara för evigt.

I den här artikeln ska vi titta närmare på detaljerna på Adam Sandlers och hans frus förhållande. Missa inte detta!

Du kanske är intresserad av: Åtta sätt att bli kär i sin partner igen

Adam Sandlers långvariga förhållande: Början av romansen

Jackie Titon – som vare hennes namn innan hon blev Adams fru – ville bli modell efter att ha tagit examen från gymnasiet. Men 1999 förändrades hennes vision och hon blev intresserad av skådespeleriets värld.

Som ett resultat började hon leta efter olika möjligheter och fick rollen i filmen Father of the year. Under inspelningen träffade hon Rob Schneider, en av Sandlers närmaste vänner.

Följaktligen presenterade han dem och de fattade direkt tyckte om varandra. De började dela mycket tid tillsammans och insåg att de var rätt för varandra.

Efter några oförglömliga dejter blev de pojkvän och flickvän. Dessutom ledde det till att de arbetade tillsammans i flera andra filmer, lärde känna varandra på djupet och blev övertygade om att de ville vara tillsammans.

I juni 2003 bestämde de sig för att förena sina hjärtan för livet och gifte sig på en egendom i Malibu.

Skapandet av familjen

Efter att ha gift sig kom Adam Sandler och Jackie Titone överens om att de ville ha barn.

I maj 2006 välkomnade de sin första dotter – Sadie – en änglalik liten flicka. Två år senare bestämde de sig för att hon behövde ett syskon och Sunny kom till världen.

Paret har från första sekunden varit en familj som älskar att dela kvalitetstid tillsammans och påminner varandra ständigt om hur mycket de älskar varandra. Även om Adam Sandler och Jackie Titone har varit tillsammans i 24 år, verkar deras förhållande inte vara ostimulerande.

Snarare tvärtom faktiskt; deras relation blir starkare och starkare dag för dag och behåller fortfarande samma glöd som den hade i början.

Detta fascinerar media och paret har fått många frågor om de har några tips för hur man kan odla en så stark kärlek, och de har inte haft några problem att dela med sig av dem.

Adam Sandler och Jackie Titone.

Adam Sandlers och hans frus hemligheter för ett lyckligt och varaktigt förhållande

Paret är tydligt med att det först och främst är viktigt att var och en stöder den andra villkorslöst. På så sätt kan de uppmuntra varandra att det är möjligt att uppnå allt de vill uppnå.

Likaså vet de att detta är rätt formel för att båda ska kunna ta sig an de mest ambitiösa projekten. De hittar det de behöver och har hela tiden övertygelsen om att de kommer att backa upp varandra.

De lyfter också fram att tillit och tillgivenhet måste förbli intakta hela tiden. Genom att ta hand om dessa två ingredienser kan de känna sig respekterade och älskade.

De säger också att det är grundläggande att alltid vara öppen. De pratat alltid om eventuella problem innan det är för sent, når kompromisser om det behövs och låter inga hinder försvaga deras relation.

Slutligen är de övertygade om att det är avgörande att ägna god kvalitetstid åt varandra och att söka efter nya sätt att öka sin kemi.

Enligt dem är dessa ögonblick där deras hjärtan vibrerar tillsammans och sådana som översvämmar deras liv med outplånliga minnen. Känner du till några andra strategier för att få en transparent kärlek som kan vara för evigt? Låt oss veta!

Adam Sandler kysser sin fru.

Samtliga citerade källor har granskats noggrant av vårt team för att säkerställa deras kvalitet, tillförlitlighet, aktualitet och giltighet. Bibliografin för denna artikel ansågs vara tillförlitlig och av akademisk eller vetenskaplig noggrannhet.Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.