6 peel off-masker med gelatin som återupplivar huden

Så kallade peel off-masker är en kosmetisk behandling som strävar efter att hjälpa att hålla ditt ansikte fräscht och lent. Gelbaserade ansiktsmasker hjälper med kollagenbrist bland annat.
6 peel off-masker med gelatin som återupplivar huden

Skriven av Equipo Editorial

Senaste uppdateringen: 04 januari, 2023

Som namnet “peel-off” (dvs. “skala av”) antyder är dessa masker såna som skalar bort orenheter och gifter från ansiktets hud. Idag ska vi berätta om sex olika peel off-masker med gelatin!

Ansiktsmasker med gelatin har en geléliknande substans och ska appliceras på huden i ett tjockt, jämnt lager som täcker hela ansiktet från panna till hals.

Peel off-masker börjar verka då de torkar. Att ta bort dem är helt smärtfritt och man ser direkt resultat och får en hel del fördelar att njuta av.


Innehållet i denna publikation är endast i informationssyfte. Det kan inte under några omständigheter tjäna till att underlätta eller ersätta diagnoser, behandlingar eller rekommendationer från en fackman. Konsultera din betrodda specialist om du har några tvivel och sök dennes godkännande innan du påbörjar några procedurer.