Gröna drycker: utmärkta vid fettförbränning

december 31, 2018

Gröna drycker är speciellt rekommenderade för att avgifta kroppen och förbränna fett. Det är deras höga innehåll av vitaminer och mineraler som gör dessa behandlingar så effektiva.

Vi ska berätta för dig om några gröna drycker som är mycket effektiva när du vill förbränna fett. Fördelen med dem är att de innehåller tillräckligt med näringsämnen för att kroppen ska må bra under viktminskningsprocessen. Något som många andra bantnings- och dietdrycker inte kan utlova, och vilka därför kan sätta din hälsa i riskzonen.

Kombinera kiwi, spenat och sallad i goda, gröna drycker

Drick dessa gröna drycker när du vill gå ner i vikt

Kombinationen av dessa tre livsmedel blir en hälsosam juice med stora mängder fibrer, klorofyll och antioxidanter. Deras renande egenskaper är speciellt bra för att bränna fett så att du kan minska några storlekar och bli av med överflödig vikt. Näringsämnena i denna härligt gröna dryck kommer dessutom hjälpa din kropp att minska matsmältningsproblem och även lindra stress.

För att tillaga juicen så börjar du med att skala kiwin och skölja fem spenatblad och tre salladsblad. Lägg alltihop tillsammans med en matsked ren honung i en mixer och mixa tillsammans med ett glas kokande vatten. Mixa tills alla ingredienser är helt blandade och drick.

Vi rekommenderar att dricka denna smoothie minst tre gånger per vecka och gärna på morgonen.

Päron, selleri, ananas, grapefrukt och honung

Selleri och ananas

Blanda alla dessa ingredienser till en härlig grön dryck med stora mängder näringsämnen som gör mycket gott för kroppen. Tack vare dess fiberinnehåll som effektivt hjälper dig att eliminera fetter och gifter, så är den en utmärkt, naturlig rengörare.

Vi rekommenderar att du dricker denna gröna smoothie på tom mage fem dagar i sträck. Vila i en vecka och börja sedan om rutinen. Om du känner att din kropp mår bra av det, kan du fortsätta. Men känner du att magen inte hänger med, minska till en gång i veckan. Du kommer ändå få nytta av dess egenskaper.

Du kan göra denna smoothie med ett halvt päron, två selleristjälkar, saften från två grapefrukter, en skiva ananas och en matsked honung. Mixa alla ingredienserna tills de är väl blandade och drick.

Fettförbrännande grön juice

Grön persiljedryck

Den sista av våra gröna drycker är specifikt bra för att förbränna fett och bör förslagsvis drickas direkt på morgonen under tio dagar. Ta sedan en paus i tio dagar. Denna fantastiska juice innehåller massor av vitamin C och B6, såväl som fibrer, folsyra, omega-3, fytonäringsämnen och antioxidanter.

För att tillaga den behöver du en vältvättad selleristjälk, sju spenatblad, 1,2 deciliter persilja, en skivad och skalad ananas, saft från en citron samt en halv gurka. Mixa alla ingredienserna väl och drick omedelbart.

Du bör ha i åtanke att alla dessa smoothies är rensande så de bör inte konsumeras under för lång till eller för frekvent. Notera alla oönskade reaktioner och sluta dricka den om magen säger ifrån. Alla kroppstyper reagerar olika på olika behandlingar och naturliga dietprodukter.