Gröna drycker: utmärkta för fettförbränning

maj 3, 2015

Gröna drycker är speciellt rekommenderade för att avgifta kroppen och förbränna fett eftersom deras höga innehåll av vitaminer och mineraler gör dem utmärkta för att få dessa behandlingar att bli så effektiva som möjligt.

Vi ska berätta för dig om några gröna drycker eftersom deras egenskaper är mycket effektiva för att förbränna fett och därför kommer vara speciellt användbara för personer som vill tappa vikt naturligt utan att använda sig av slitande behandlingar som kan sätta din hälsa i riskzonen.

Kombinera kiwi, spenat och sallad

Kiwi

Kombinationen av dessa tre produkter blir en hälsosam juice med stora mängder fibrer, klorofyll och antioxidanter. Deras renande egenskaper är speciellt bra för att bränna fett så att du kan komma ner några storlekar och bli av med överflödig vikt. Näringsämnena i denna härligt gröna dryck kommer dessutom hjälpa din kropp att förbättra matsmältningsproblem och även lindra stress.

För att förbereda juicen på ett bra sätt så ska du skala och tvätta kiwin, tvätta fem spenatblad, tre salladsblad och lägga till en matsked ren honung. Lägg alltihop i en mixer och mixa tillsammans med ett glas kokande vatten. Mixa tills alla ingredienser är helt blandade och sila sedan. Du kan därefter dricka juicen.

Vi rekommenderar att dricka denna smoothie minst tre gånger per vecka och förslagsvis på morgonen.

Päron, selleri, ananas, grapefrukt och honung

Selleri och ananas

När du blandat alla dessa ingredienser så kommer du få en härlig dryck med stora mängder näringsämnen som din kropp kommer ha stor nytta av. Tack vare dess fiberinnehåll som effektivt hjälper dig att eliminera fetter och gifter, så är den en utmärkt, naturlig renare.

Du kan dricka denna grymma smoothie på tom mage fem dagar i sträck. Vila i en vecka och fortsätt sedan rutinen. Om din kropp klarar av att smälta det så kan du fortsätta på det viset, men om det av någon anledning inte hänger med så ska du bara dricka den en gång i veckan. Du kommer ändå dra nytta av dess egenskaper.

Du kan göra denna smoothie med ett halvt päron, två selleristjälkar, saften från två grapefrukter, en skiva ananas och en matsked honung. Mixa alla ingredienserna tills de är väl blandade och drick sedan.

Fettförbrännande grön juice

Grön persiljedryck

Denna juice görs specifikt för att förbränna fet och bör förslagsvis konsumeras på morgonen under tio dagar, varpå du slutar att dricka den under tio dagar. Denna fantastiska juice är en stor källa för vitamin C och B6, såväl som fibrer, folsyra, omega 3, fytonäringsämnen och antioxidanter.

För att göra den behöver du en vältvättad selleristjälk, sju spenatblad, tolv centiliter persilja, en skivad och skalad ananas, saft från en citron samt en halv gurka. Mixa alla ingredienserna väl och drick omedelbart.

Du bör ha i åtanke att alla dessa smoothies är renande så de bör inte konsumeras under för lång till eller för frekvent. Notera alla oönskade reaktioner och sluta konsumera om detta skulle inträffa. Alla kroppstyper reagerar olika på behandlingar och naturliga dietprodukter.

MER FÖR DIG