En naturlig huskur som kan bromsa åldrandet

Kvinnor har alltid varit angelägna om att bibehålla ett ungdomligt utseende trots den verklighet som innebär att vi alla måste acceptera ålderstecknen förr eller senare. Men bortsett från detta är kvinnor också mycket fokuserade på att bevara god hälsa och bromsa åldrandet eftersom detta är avgörande för att kunna njuta av livet till fullo också när vi kommer upp i åren.

Med tanke på att så många kvinnor vill bevara sin ungdom finns det idag många föryngringstekniker som kan bidra till att förbättra utseendet på vårt ansikte och kropp samt främja en bättre hälsa. Problemet är att dessa brukar inkludera förfaranden eller behandlingar som är mycket dyra. Dock finns det naturliga alternativ som också kan bidra till att uppnå dessa långsiktiga fördelar.

Tips för att bibehålla din ungdom

Hos de flesta kvinnor märks de första tecknen på åldrande mellan 30 till 35 års ålder, beroende på individens livsstil. Även om vissa av dessa tecken är helt normala bör andra skjutas upp ytterligare några år. Lyckligtvis behöver dessa indikatorer lite tid på sig för att uppkomma, vilket förbättrar dina möjligheter att fokusera på de viktigaste faktorerna som gör att du ser yngre ut och också känner dig yngre.

Rött vin

 • Upprätthåll en hälsosam kost: Kosten spelar en mycket viktig roll när det gäller hälsa och skönhet. En sund kostplan innehåller stora mängder frukt, grönsaker, fullkorn, magert kött och fisk samt omega-3-fettsyror.
 • Få mycket sömn: Att få tillräckligt med kvalitetssömn är avgörande för god hälsa, både fysisk och känslomässig. Medan du sover vitaliserar din kropp dina celler och utför viktiga funktioner som inte kan göras vid någon annan tidpunkt på dygnet.
 • Drick ett glas rött vin om dagen: Genom att dricka rött vin med måtta ger du din kropp antioxidanter, järn, vitamin A och C samt B-vitaminkomplex som tillsammans med andra näringsämnen förbättrar din hälsa och håller din hud ung.
 • Öka ditt vattenintag: Att dricka vatten är viktigt för att bibehålla en sund kropp och själ. Du måste hålla dina celler hydrerade så att de kan regenereras och utföra sina otaliga viktiga funktioner.
 • Undvik att konsumera för mycket alkohol, rökning och droger: Dessa dåliga vanor kan frånta dig år av ditt liv och förstöra ditt ungdomliga utseende. De bokstavligen förgiftar kroppen och påskyndar åldrandet… för att inte tala om deras förmåga att orsaka sjukdomar.

Ett recept för föryngring

Honung
Detta föryngrande recept är gjort på helt naturliga ingredienser. Det utnyttjar egenskaperna hos linfröolja i kombination med vitlök och citron för att skapa en behandling för kvinnor som ger otroliga fördelar för utseende och hälsa i hud och hår.

Ingredienser

 • 1 dl linfröolja
 • 2 medelstora citroner
 • 1 stor vitlöksklyfta
 • 500 gram honung

Gör så här

 • Skala inte vitlöken. Lägg den och citronerna i en mixer. Tillsätt honung och linfröolja, och kör tills blandningen är slät.
 • Förvara blandningen i kylskåpet och konsumera en matsked tre gånger om dagen, en halvtimme innan dina måltider.

Varför är detta elixir så bra för att bromsa åldrandet?

Linfröolja innehåller essentiella fettsyror som ger stora fördelar för din hud och allmänna hälsa. Den innehåller en enorm mängd omega-3-fettsyror utöver linolsyra (omega-6), oljesyra (omega-9) och palmitinsyra.

Denna olja är också växtrikets största källa till lignaner – kraftfulla antioxidanter som när de kombineras med citron hjälper till att avgifta levern och gallgångarna. En frisk lever är synonymt med god hälsa och bevarandet av en ung kropp.

Citroner kommer också med en betydande mängd C-vitamin, vilket stärker immunförsvaret och blodkärlen. Vitlök renar blodet, bekämpar kolesterol, skyddar hjärtat och ger också massor av antioxidanter som bidrar till att stimulera cellförnyelse.

Denna enkla kur är rik på viktiga näringsämnen som främjar god hälsa och skönhet. Konsumera den regelbundet så hjälper den dig att bromsa åldrandet och förebygga sjukdomar samtidigt som den tar hand om din hud från insidan.

MER FÖR DIG