Cancerbehandling med maskrosor

Cancerbehandling med maskrosor

Senaste uppdateringen: 03 november, 2022

Cancer är en av de ledande dödsorsakerna i världen, och än mer oroande är det faktum att antalet personer som diagnostiseras med olika typer av tumörer fortfarande stiger. Modern sjukvård har avancerat under de senaste decennierna och många behandlingar mot cancer har utvecklats. Många patienter svarar dock inte väl på dessa behandlingar och blir i slutänden övervunna av sjukdomen. Därför ska vi i denna artikel berätta om cancerbehandling som är skonsammare än cellgifter.

I västvärlden är cellgiftsbehandling är en av de mest använda cancerbehandlingarna. Men det finns även alternativa behandlingar som erbjuder lovande resultat. Dessa behandlingar bör inte användas som ett substitut för vanliga medicinska behandlingar, men man kan se på dem som ett komplement.

Notera att dessa behandlingar inte fungerar på samma sätt för alla cancerpatienter. En annan påverkande faktor är också hur långt gången sjukdomen är.

Te på maskros

Det finns alternativ till "vanlig" cancerbehandling

En av de många alternativa behandlingarna för att bekämpa cancer som får alltmer uppmärksamhet är den blygsamma maskrosen. Denna växt är populär runt om i världen för sina många hälsosamma egenskaper. Maskrosen är enligt vissa studier en kraftfull cancerbehandling som kan vara effektivare än cellgifter. Maskroste har en förvittrande effekt på cancercellerna inom 48 timmar.

Denna växt har ignorerats under väldigt lång tid. Men enligt forskare innehåller den starkt medicinska egenskaper som gör den värd att ha hemma. I antiken användes maskrosor för att bereda sirap och avkok för behandling av diverse hälsoproblem. Vad man nu vet är att egenskaperna har större effekter än man tidigare trodde. Till exempel besitter dess rot medicinska egenskaper som kan hjälpa personer med cancer.

Vetenskapsmän som studerat växten har upptäckt att roten i vissa fall är mer effektiv än cellgiftsbehandling när det kommer till att behandla cancer. Detta beror på att den endast siktar in sig på cancercellerna, vilket lämnar hälsosamma celler oskadda. Så fungerar inte cellgifter.

Maskrosor har en mängd goda egenskaper:

  • vätskedrivande,
  • stimulerar utsöndring av galla,
  • rensar levern,
  • hjälper till att lindra allergier och
  • sänker kolesterolet.

De innehåller en rad olika näringsämnen:

  • Vitamin B6, tiamin, riboflavin, C-vitamin, järn, kalcium, kalium, folsyra och magnesium.
  • De innehåller även upp till 535% av det rekommenderade dagliga intaget av K-vitamin och 110% av den rekommenderade dagliga dosen A-vitamin.

Miraklet med maskroste som cancerbehandling 

Maskroste

En studie som genomförts på University of Windsor (Kanada) fann att maskrosrot effektivt kan förstöra cancerceller utan att skada friska celler.

Denna studie är utmärkta nyheter för sjukvården. Resultaten tyder på att te gjort på denna rot endast påverkar cancerceller, samtidigt som de friska cellerna förblir opåverkade. Studien slog fast att kontinuerlig användning av te gjort på maskrosrot är en effektiv cancerbehandling. Detta på grund av att det bidrar till att förstöra de flesta cancerceller hos drabbade patienter. Detta skänker hopp till de som lider av sjukdomen.

Med dessa lovande resultat har forskningslaget redan mottagit ytterligare stöd för att fortsätta studera denna mirakulösa växt.

Den 72-årige patienten John di Carlo är övertygad om maskrosens läkande och anticanceregenskaper och tror att den verkligen fungerar. Han genomgick en intensiv och aggressiv cellgiftsbehandling som höll på i tre år för att bekämpa denna sjukdom. Efter denna tid rekommenderade läkare att han skulle åka hem och spendera sina sista dagar med nära och kära.

Med hopp och önskan om att leva vände sig di Carlo till alternativ medicin för en cancerbehandling som kunde hjälpa, och upptäckte då te på maskrosrot. Efter fyra månader avstannade sjukdomens framfart och di Carlo upplevde delvis eller hel regression av sjukdomen, enligt Natural News.

Vi vill dock än en gång påminna om att behandlingen inte fungerar på samma sätt för alla cancerpatienter och bör inte användas som ett substitut för medicinska behandlingar, utan mer ses som ett komplement.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.