Hur du stimulerar din partners bröstvårtor

När det kommer till att stimulera din partners bröstvårtor är nyckeln kommunikation, eftersom man alltid måste ha ömsesidigt medgivande vid intimitet.
Hur du stimulerar din partners bröstvårtor

Senaste uppdateringen: 25 augusti, 2022

Rätt stimulans av din partners bröstvårtor kan vara en tillfredsställande upplevelse. Det är trots allt ett extremt känsligt område med många nervändar, som kan hjälpa en kvinna att nå orgasm.

Även om upphetsningen kan variera med åldern, hormoner samt formen och storleken på brösten kommer de nästan garanterat utlösa många förnimmelser om de behandlas rätt. Misstaget många begår är att de inte uppskattar deras känslighet, utan istället behandlar dem hårt, biter i dem och orsakar smärta.

Preferenser skiljer sig givetvis från person till person, men generellt är det bäst att behandla dem försiktigt, långsamt och med olika tekniker.

Känner du till de bästa sätten att stimulera din partners bröstvårtor? Eftersom det finns många oklarheter kring detta ska vi idag dela med oss av några grundläggande tips.

Mjuka smekningar

Hantera brösten varsamt

För att inte ge en smärtsam upplevelse när du berör din partners bröstvårtor är det bäst att börja med mjuka smekningar. Kläm och bit inte. En lätt beröring eller rörelse med fingrarna, tungan eller ett mjukt föremål kommer ge din partner tillfredsställande känslor som gradvis ökar upphetsningen.

Kyssar och rörelser med tungan

Tungan blir en huvudsaklig spelare i förspelet. Dess textur och energi kan hjälpa till att släppa ut starka känslor som ökar njutningen. Om du nyttjar detta maximalt i ett så pass känsligt område som bröstvårtorna kommer du öka upphetsningen. Det främjar i sin tur smörjningen av kvinnans intimområde.

  • Försiktiga rörelser i cirklar samt upp och ned fungerar perfekt.
  • Det viktiga är att undvika att våldsamt suga eller slicka, vilket snarare än skönt kan vara obehagligt och smärtsamt.

Hastighet

Man och kvinna i sängen

För att börja stimulera din partners bröstvårtor är det rekommenderat att börja mjukt, oavsett vilken rörelse eller del av kroppen du använder. I takt med att saker och ting hettar till kan du prova olika hastigheter, både när det kommer till fingrar och tunga.

Massera din partners bröstvårtor

Det finns många sätt att massera brösten och bröstvårtorna under sex. Allt beror på rörelserna, och framförallt din partners preferenser. Det bör göras lätt och försiktigt.

När upphetsningen höjs går det dock att använda mer styrka, men utan att bli för hård.

  • Till att börja med kan du massera bröstvårtan med fingertopparna.
  • Använd sedan cirkelrörelser för att följa hela konturen av bröstet.
  • Använd därefter glidmedel, krämer eller oljor för att göra upplevelsen ännu mer njutbar.

En lätt nypning

Njutande kvinna

Vid det här laget beror allt på tycke och smak. Det är viktigt att “experimentera”, och framförallt att man har bra kommunikation med sin partner för att undvika smärta och obehag.

Att nypa eller varsamt vrida din partners bröstvårtor kan vara väldigt njutbart när man nått en viss upphetsning under förspelet.

  • Om hon går med på det kan du prova en varsam vridning med fingrarna eller ett försiktigt bett.
  • Intensiteten kan ökas om hon vill och verkar bekväm med det.

Massage med genitalierna

Att massera bröstvårtorna med genitalierna är lite mer vågat. Det är dock effektivt och många par ägnar sig åt det. Kontakt mellan toppen på penis och bröstvårtorna kan få båda att skaka på ett obeskrivligt sätt. Många män lyckas även uppnå orgasm endast genom att leka så här.

Temperatur

Isbit i munnen

Att prova olika temperaturer kan vara användbart för stimulans av bröstvårtorna och för att komma ut ur de vanliga rutinerna.

Det kan producera intensiva känslor som kan hjälpa en kvinna att nå klimax.

  • En enkel metod består av att försiktigt föra en isbit över bröstvårtorna. Detta kan göras mellan två fingrar, eller ännu bättre med munnen.
  • Du kan även prova på varma oljor eller andra substanser med olika temperatur.
  • Det viktiga är att vara försiktig, speciellt med varma substanser, eftersom ni uppenbarligen inte vill skada er.

Är du exalterad att prova? Om du inte redan kände till tricken kan du ge dem ett försök nästa gång du är intim med din partner.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.