Gran Canaria, en destination som utlovar hälsa och välmående

Detta är ett sponsrat inlägg
Gran Canaria, en destination som utlovar hälsa och välmående

Senaste uppdateringen: 02 november, 2022

Skulle du vilja besöka en ö där allt är inriktat på din hälsa och ditt välbefinnande? Den mjuka sanden på stranden som masserar dina fötter, havet med sin höga jodhalt som rengör och tonar din hud, och de underbara färgerna på himlen som fungerar som en färgterapibehandling. Gran Canaria är den platsen, och den erbjuder en kombination av nöje, hälsa och välbefinnande för din nästa semester.

På den här ”miniatyrkontinenten” hittar du ett utbud av hotell som är perfekta platser för att skämma bort dig själv, samt för underbara upplevelser av alla de slag. Så som många beskriver det; här hittar du en oas där stillheten och friden får dig att känna dig som pånyttfödd. Lär känna boendet och de medicinska mottagningarna som utgör Gran Canaria Spa, Wellness & Health association, där du kan njuta av en verkligt hälsosam semester.

Gloria Thalasso & Hotels

Gloria Thalasso & Hotels
Gloria Thalasso & Hotels

Har en otrolig upplevelse någonsin varit över dina förväntningar? Om du ger dig själv chansen att ta ett dopp i havet av upplevelser som denna hotellkedja på Gran Canaria erbjuder, kommer du att kunna svara på den frågan med visshet. Vad kommer du att få uppleva på dessa hotell? Vi ger dig en försmak här.

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Detta hotell lever upp till sina fyra stjärnor och erbjuder en underbar utsikt över stranden Amadores, och kommer dessutom med ett gratis, avkopplande spacenter. Gloria Palace Royal Hotel & Spa byggdes med natursten, vilket gör det till en otroligt vacker plats där du kan vara säker på att få uppskatta många minnesvärda stunder. Hotellvistelsen kommer med specialiserade terapeuter, liksom stationer med vattenmassage och mycket mer. Det låter inte bara bra, det är underbart.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel är byggt på ett strategiskt läge mellan två stränder, Puerto Rico och Amadores. Även om du kanske anser att positionen räcker gott och väl för rätten till att skryta, erbjuder detta hotell också ett center för thalassoterapi. Det är en unik plats där du kan återupptäcka vad hälsa och välbefinnande egentligen innebär. Och det slutar inte där: du kan dessutom njuta av en extraordinär utomhusmassage.

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Vi kan inte nämna detta hotell utan att också nämna Gorbea Chill-Out Restaurant, där dina smaklökar kommer att glädjas åt otroliga kulinariska upplevelser medan du blickar ut mot stränderna Maspalomas och San Agustín. Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel är också känt för att vara ett av de största centren för thalassoterapi. Du vet inte vad verklig avkoppling innebär innan du kommer till denna plats.

Be Cordial Hotels & Resorts

Be Cordial Hotels & Resorts
Be Cordial Hotels & Resorts

Deras huvudsakliga filosofi? Gästfrihet och varmhjärtad service. Hotell som är kopplade till denna kedja erbjuder en upplevelse som är fokuserad på hälsa och välbefinnande. Mer information följer här.

Hotel Cordial Mogán Playa

Skäm bort dig själv; här kommer du att återupptäcka ditt inre. Hur lyckas de? Med teknik, naturprodukter och exklusiv service. Hotel Cordial Mogán Playa inkluderar det fantastiska Spa Inagua, som erbjuder kroppsskrubbningar med vulkanisk sten, balinesisk massage och speciella behandlingar för lår och ben, bland andra tjänster. Varför inte prova?

Dessutom är arkitekturen i detta komplex mycket tilltalande för resenärer. Du kan känna dig som om du bodde i en pittoresk landsby vid medelhavet! Området erbjuder även en botanisk trädgård full av inhemska växter samt en viktig arkeologisk plats.

Cordial Mogán Valle Apartments

Den perfekta destinationen för din familjesemester: Cordial Mogán Valle Apartments ligger precis vid stranden Mogán. Platsen är omgiven av vackra subtropiska trädgårdar och inkluderar restauranger, pooler och en speciell barnzon där du bland annat stöter på deras Splash Park, med både vattenpool och bollhav. Dessutom får du tillgång till Las Salinas Spa and Wellness Center. När du väl kommer dit vill du aldrig hem igen!

Hotel & Spa Cordial Roca Negra

Åt nordost på ön, i utkanten av byn Agaete, hittar du Hotel & Spa Cordial Roca Negra. Även om det har många attraktioner och dolda små juveler som kommer få dig att häpna, innehåller detta komplex också ett hälsocenter vid namn Obsidiana. Här är huvudattraktionen poolen, även om du också kan njuta av det romerska badet, en bastu och en flotationstank, bland mycket annat. Du kommer att känna föryngrad efter vistelsen.

Seaside Collection

Seaside Collection
Seaside Collection

Femstjärniga hotell, golf, sanddyner, stränder, utmärkt mat … kan du tänka dig något bättre? Upptäck på nära håll vad hotellkedjan Seaside Collection har att erbjuda dig.

Seaside Palm Beach

Seaside Palm Beach ligger precis vid stranden och sanddynerna som kallas Maspalomas. Detta hotell är genuint värt sina fem stjärnor. Bastubaden och saltgrottan är en del av ett fantastiskt spacenter, som också erbjuder ansiktsbehandlingar, helkroppsskrubbningar, föryngrande massage och mycket, mycket mer.

Naturligtvis är dessa inte de enda anledningarna att välja detta hotell. Det inkluderar också en golfbana, en tennisbana och ett speciellt område för barn. Och hur är det med köket? Hotellet erbjuder en mängd olika restauranger för att tillfredsställa även den mest kräsna av gastronomer.

Seaside Grand Hotel Residencia

På sin privilegierade position har Seaside Grand Hotel Residencia alltid haft som mål att bli det bästa hotellet på hela Kanarieöarna, och hittills är det den enda av dem som har getts inträde till den exklusiva klubben The Leading Hotels of the World. De som har haft nöjet att besöka detta femstjärniga underverk har fått åtnjuta lyx i ordets fulla bemärkelse. Det betraktas som ”en juvel” där man ”önskar att man kunde ha stannat längre”.

Dess spacenter är naturligtvis marknadsledande. Du kan koppla av till fullo i saltvattenpoolen och sedan njuta av hydromassagestrålarna. Glöm inte att besöka bastun, saltgrottan och ångbastun.

Seaside Sandy Beach

Seaside Sandy Beach ligger på södra delen av ön, nära stranden Inglés. Förutom den gyllene sanden kan du njuta av ett varmt klimat, ett spacenter, ett gott te på eftermiddagen och pooler för vuxna, barn och även spädbarn. Om du går lite längre bort från hotellet hittar du dessutom en nudiststrand.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre Hotel Resort & Serenity

En unik plats: så kan du definiera Salobre Hotel Resort & Serenity. Detta hotell ligger på södra sidan av Gran Canaria och inbjuder dig att koppla av, njuta av dig själv och bli fri från all den ackumulerade stressen. Till skillnad från andra komplex arbetar den här med Be Aloe Center, som kombinerar välbefinnande genom sport och andlighet.

Vårdmottagningar

Det bästa med Gran Canaria är att du kan hitta allt som rör hälsa och välbefinnande på samma ställe. Bortsett från utsökta stränder, hotell och underbar vyer, inkluderar ön även medicinska centraler som erbjuder kosmetisk kirurgi, ögonoperationer, medicinska kontroller och andra tjänster. Du kan hitta de bästa specialisterna på denna ”miniatyrkontinent”.

San Roque University Hospitals

De har två centra, den ena i Las Palmas, och den andra i Maspalomas. På båda platserna hittar du utmärkta tjänster inom kosmetisk medicin, barnvård, kardiologi, tandvård, akutvård, hjärtkirurgi och mer. Det viktigaste är att du vet att du kommer att vara i händerna på kvalitetspersonal.

San José Hospital

På detta sjukhus där havet ligger alldeles utanför fönstret hittar du professionell vårdpersonal och det senaste i medicinsk utrustning. Även om det är sant att det började som ett mentalsjukhus i Las Palmas, Gran Canaria, så är San José Hospital nu ett riktmärke inom alla specialistområden, inklusive de som är kopplade till hälsoturism: plastik- och kosmetisk kirurgi.

Låt Gran Canaria Spa, Wellness & Health vara din guide

Gran Canaria Spa, Wellness & Health är stolta över den högkvalitativa servicen de erbjuder. De är en förening som erbjuder välbefinnande, hälsa och nöje; allt i ett. Områden som välbefinnande och nöje tillfredställs i nio centra för spa- och thalassoterapi. Dessa är integrerade i alla prestigefyllda hotell som har nämnts ovan.

Dessutom är hälsoområdet väl representerat av San Roque University Hospital och San José Hospital. Gran Canaria väntar på dig! Du kan boka boende och behandlingar här.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.