Verklig kärlek dör inte ens efter 57 års äktenskap

När de inte kunde tillbringa sin bröllopsdag hemma satte Jim på sig en kostym, köpte en bukett med blommor och besökte sin kärlek på sjukhuset.
Verklig kärlek dör inte ens efter 57 års äktenskap

Senaste uppdateringen: 26 augusti, 2022

Att tala om “verklig kärlek” kan låta som något man hittar i böcker och sagor; ofta kan relationer förändras ganska snabbt och förlora den tidigare passionen som höll den vid liv.

Kärlek måste matas för att kunna kallas för verklig kärlek. Problemet idag är att det är lättare för folk att avsluta relationer och börja om från början istället för att jobba på den relation som de redan har.

Ändå finns det fortfarande exempel på verklig kärlek som varar för evigt, trots hinder. Därför vill vi idag dela med oss av en rörande berättelse som visar att verklig kärlek kan hålla i en hel livstid.

Han överraskade sin fru på sjukhuset när han kom för att fira deras 57-års dag

Jim Russel hade under många år inte kunnat fira sin bröllopsdag med sin fru Elionor. Men det här året ville han göra något mycket speciellt eftersom hans fru och mamman till deras barn hade blivit inlagd på sjukhuset under hela månaden.

När det var dags för deras 57-års bröllopsdag låg hon fortfarande på sjukhus med allvarliga hälsoproblem.

Han ville säga hur mycket han älskade henne och ville överraska henne på ett unikt sätt. Jim Russel satte därför på sig kostym och slips, och köpte en vacker bukett, blommor och godis. Han åkte därefter till sjukhuset för att gratulera Elionor efter 57 år tillsammans.

Kommer med blommor

En stor överraskning

Den sjuka gamla kvinnan förvånades verkligen över Jims oväntade besök och blev oerhört smickrad av hans handling, trots alla svårigheter de går igenom. Även sjukhuspersonalen blev förvånad.  Händelsen delades sedan av barnbarnen via Twitter och fick snart 25,000 retweets.

De vackra bilderna ackompanjerades av detta meddelande:

“Min mormor är på sjukhuset men det är deras 57-års dag, så morfar klädde upp sig i en smoking och överraskade henne med blommor.”

blommor

Elionor låg en hel månad på sjukhuset vilket tråkigt nog hindrade henne från att fira detta datum i hemmet. Därför beslutade familjen sig för att göra det till något minnesvärt.

“Mina barn tyckte att det vore en bra idé att organisera något speciellt för dagen, så jag satte på mig en smoking och besökte min hustru,” sa Jim.

“Att ligga här i sängen kan vara ganska tråkigt, så när min man och mina barn kom in i rummet kunde jag inte låta bli att le på samma sätt som när han och jag dansade för första gången i vår ungdom,” sa Elionor glatt.

Paret fick möjligheten att dela en speciell middag på sjukhuset och tittade sedan på sitt favoritprogram på TV.

Det blev naturligtvis ett oförglömligt ögonblick för Jim och Elionor, och förstås deras familj, och visar oss alla värdet av verklig kärlek.

Spara


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.