Vad som måste ske kommer att ske i sin egen tid

Allt har sin rätta tid och därför ska du inte skynda eller stressa för att uppnå dem. Om du är tålmodig kommer det som måste ske att ske.

Det som är menat att ske kommer att ske i sin egen tid och stund. Det enda du behöver är lite tålamod och, framförallt, en tydlig vilja att fortsätta bygga ditt nu, varje dag, för att nå ditt mål.

Det finns mycket du kan ta till dig från denna populära fras. Först av allt att man inte alltid får bra resultat av att tvinga saker att hända innan tiden är kommen.

Vidare måste man kunna acceptera livets cykler. Ingen kan sikta på att ha det perfekta förhållandet om de först inte har lärt sig att älska sig själva.

Det är normalt att gå igenom perioder av självinsikt efter misslyckade förhållanden. Det för dig långsamt närmare till att bli den du verkligen är.

Att växa är att lära, och framförallt att vara öppen för möjligheterna. Låt oss ta en titt på det.

Vad som måste ske kommer att ske i sin egen tid, & varje stund är en möjlighet

Det är när du minst väntar det som allt slutar väl. När det händer är det inte alltid på grund av den berömda ”attraktionslagen”, för oftast räcker det inte med att bara vilja något tillräckligt mycket för att det ska ske.

Ibland är det helt enkelt så att bra saker händer, men resten av tiden händer det för att tiden är rätt och framförallt för att du själv har tillåtit det att hända. I sinom tid kommer du att skörda dina ansträngningars frukter.

Regnbåge-över-öga

Möjligheternas magi

Du måste veta hur du känner igen magi, för det öppnar en väg vid just rätt tillfälle.

Låt oss titta på ett exempel. Du har studerat ett visst yrke, du har lagt ner tid på att plugga, lära dig och få rätt färdigheter och kunskaper.

  • Kort därefter öppnar sig ett nytt jobbfält på marknaden; det är innovativt, och trots att det ”typ” passar in i din utbildning är du lite rädd, för du vet inte om du är kvalificerad eller inte.
  • Bara de som vet hur de ser möjligheten och vågar ta steget kan dra nytta av det just i rättan tid. Inte för tidigt, inte för sent, utan precis i rätt ögonblick.

Det som måste ske kommer att ske om du uppmuntrar till det

Möjligheter kommer vanligtvis inte och knackar på dörren som en förträfflig möjlighet. Att sitta stilla attraherar inte möjligheter, och inte heller att bara vilja ha något man tänkt på.

”Det som måste ske” kräver alltid ansträngning från din sida. Vi är alla skapare. Vi är kapabla att ändra vår verklighet och fostra möjligheter vi sätter siktet på.

Vissa saker sker för att tiden är inne, ja, men om du aldrig samlar viljan, styrkan eller hängivelsen kommer du förmodligen aldrig att se vad du vill ha.

Att-vara-fri

Behovet av att hålla ett öppet sinne

Ett öppet sinne drömmer inte bara under stjärnorna och skickar inte bara ut önskningar till det stora djupet. Ett öppet sinne har även konkreta karaktärsdrag:

  • Det är medvetet om sina behov.
  • Det är sammankopplat med sig självt, det förstår sig självt och har en bra självkänsla som sätter gränser för sakerna det inte vill ha, och sträcker ut armarna mot vad det vill ha.
  • Det är observant. Det lyssnar på saker omkring det, väljer det som hjälper det att växa och fortsätter röra sig framåt.
  • Ett öppet, mottagligt sinne vet hur man drar nytta av stunden. Det använder sig av sin energi och kunskap just i rättan tid, när möjligheten visar sig.

Behovet av att vara tålmodig

Människor som kör på för snabbt sätter sig själva i riskzonen för att inte överväga kommande faror. De har inget tålamod, vilket generellt sett leder till besvikelse.

  • Ofta berättar folk för oss att de vet ”när man måste spela på riskerna”, vara modig och ta sig ut ur komfortzonen. Men för att ta detta steg måste du först vara förberedd.
  • Utan bra självkänsla kan du inte förvänta dig att finna lycka i ett förhållande. Du kommer då alltid att vara beroende av vad den andra personen gör eller inte gör för att må bra.
  • Du borde heller inte sträva efter ett visst jobb om du inte först har skaffat dig den kunskap du behöver. Om du blir avfärdad är det för att du borde ha gjort just det. Det är därför du måste vara tålmodig och först investera tid i dig själv, i personlig mognad, i praktiska förmågor och kunskap.
Bankande-hjärta

För att avsluta vet vi alla att det ibland är lätt att bli trött på att vänta på goda saker, på saker du förtjänar.

Fram tills att det händer ska du inte glömma att lita på dig själv, fortsätta kämpa och vara öppen för saker som en dag äntligen kommer att ske.

MER FÖR DIG