Vill du bränna magfett? Prova denna juice!

Ingredienserna innehåller egenskaper som påskyndar din ämnesomsättning. Kombinera med en balanserad kost och motion för bästa resultat.

Buken är den del av kroppen där extrakilona är som mest märkbara. Vätskeretention, födoämnesallergier och många andra problem kan ytterligare påverka din figur.

För att ta itu med det och bränna magfett effektivt är det viktigt att anamma en hälsosam livsstil som inkluderar en balanserad kost och motion.

Men utöver det finns det ytterligare hjälpmedel som kan minska inflammation i kroppen och eliminera slaggprodukter som bidrar till en utbuktande mage.

Bland de huskurer som stödjer viktminskning på denna del av kroppen finner vi en särskild juice som tack vare sin höga koncentration av näringsämnen fungerar som ett utmärkt komplement till din kost. Vill du veta mer?

Juice med ananas, gurka, selleri, ingefära och citron

Ananas

Ingredienser som ananas, gurka och selleri är kända för sina vätskedrivande egenskaper som främjar elimineringen av ansamlad vätska som bidrar till viktökning.

Ingefära och citron har antiinflammatoriska egenskaper som minskar inflammation i matsmältningssystemet och bekämpar vanliga problem som gas och uppsvälld buk.

Kombinationen av dessa livsmedel i en enda dryck skapar en naturlig huskur för att rena kroppen, gå ner i vikt och förbättra din hälsa.

Några av de viktigaste fördelarna är:

 • Gör det lättare för kroppen att bränna fett.
 • Perfekt för att bekämpa förstoppning medan du bränner bukfett.
 • Den vätskedrivande effekten förbättrar njurfunktionen och balanserar vätskor i kroppen.
 • Stöder viktminskning genom att hjälpa dig att må bättre, längre.
 • Snabbar upp ämnesomsättningen för att öka kroppens förmåga att bränna fett.
 • Dryckens koncentration av olika antioxidanter gör den perfekt för att bekämpa skador från fria radikaler, molekyler som ändrar den normala funktionen i kroppens organ och som kan orsaka cancer och för tidigt åldrande.

Läs också: Ät ananas för att tappa vikt och avlägsna gifter

Hur kan denna juice hjälpa mig att bränna magfett?

Magfett

Den främsta orsaken till en stor mage är en ansamling av fett som är ett direkt resultat av dålig kost.

Genom att förse kroppen med en källa av antioxidanter och rengöringsföreningar stöder denna naturliga juice förbränningen av kalorier och förebygger uppbyggnaden av fettdepåer.

Vidare kan inflammation vara resultatet av gastrointestinala problem, som också kan lindras genom att dricka denna dryck regelbundet.

Det är också viktigt att komma ihåg att när kroppen inte kan eliminera vätskor ordentligt så påverkas inte bara magen utan också många andra delar av kroppen, vilket ökar risken för hjärt-kärlproblem och övervikt.

Hur bereder jag denna juice?

Juice

Ingredienserna är mycket lätta att få tag på och de är oftast billiga, även om priserna varierar lite beroende på säsong.

Ingredienser

 • ½ gurka
 • 2 selleristjälkar
 • 2 dl vatten
 • 1 citron
 • ½ tsk ingefära
 • 1 dl tärnad ananas
 • ¼ grönt äpple

Gör så här

 • Skala gurkan och skär den i bitar. Skölj selleri och övriga ingredienser och lägg allt i mixern, med undantag för citronen.
 • Processa ingredienserna väl för att få en homogen blandning. Därefter tillsätter du citronsaft.

Vi rekommenderar att du dricker denna juice på fastande mage för att bättre dra nytta av alla dess viktminskningsegenskaper och förmåga att förse kroppen med energi.

Helst bör du ta den varje morgon i en vecka och sedan göra ett uppehåll i tre dagar. När du har nått din målvikt bör du fortsätta dricka den minst 2-3 gånger i veckan.

Se även: Ingefära och citron: Den perfekta kombinationen för viktminskning

Observera!

Drycken hjälper dig att gå ner i vikt, men det är ingen mirakelprodukt som kan bränna fett utan stöd av balanserad kost och motion.

Under inga omständigheter bör du använda den som ett substitut för dina huvudmåltider eftersom den inte kan förse dig med all den näring din kropp behöver.

Att dricka den i överskott kan ha en laxerande effekt som är kontraproduktiv för dina mål. Drick maximalt upp till 2 glas om dagen.

MER FÖR DIG