Gå Ner i Vikt med Kronärtskocksvatten

Kronärtskockor har många olika fördelar i deras små gröna löv. Denna hälsosamma och goda grönsak kommer göra så att du enkelt gå ner i vikt, tack vare dess urindrivande och fettförbrännande egenskaper. I denna artikel kommer vi att förklara hur man använder den på bästa sätt, samt hur man gör kronärtskocksvatten. Läs vidare för mer information.

Det är viktigt att man är försiktig då man bantar. Restriktiva dieter med en låg nivå av protein är definitivt de farligaste. Du måste ha en balanserad kost och samtidigt se till att du alltid får rätt näring. Kronärtskockor är ett fantastiskt val tack vare att de är så rika på vitamin B, järn, magnesium aminosyror, flavonoider, fosfor och kalium. Vi förklarar vidare nedan.

Hur Kan Kronärtskockor Hjälpa Mig Gå Ner i Vikt?

Kronärtskocka

 • Alla känner till de berömda slimmande egenskaper som kronärtskockor har, men du bör veta en sak: det är ingen mirakelprodukt som får dig att gå ner i vikt under en kort tid. Det finns mat som kan hjälpa till med processen, men bara om du har viljan att ändra din livsstil. Så är den slimmande effekten hos kronärtskockan på riktigt? Det är den, men det krävs att du är konsekvent och även tar ansvar för resten av din näring.
 • Kronärtskocka är en väldigt gammal grönsak, med speciella egenskaper som hjälper dig på många sätt. Dess inulin, en kolhydrat som sakta metaboliseras i kroppen, är perfekt för diabetiker.
 • Kronärtskockor är rika på fibrer, vilket hjälper dig att sänka glukosnivåerna i blodet och kontrollera kolesterolnivåerna. De motverkar även förstoppning.
 • En annan viktigt beståndsdel som den innehåller är cynarin, en fantastisk substans som hjälper till att stimulera gallsekretion, vilket främjar nedbrytning av fett samt har en urindrivande effekt som motverkar vätskeretention.
 • Det är också viktigt att notera att kronärtskocka har mindre än 1% fett. Den har därför en låg nivå av kalorier (22 kalorier per 100 g).
 • Man kan även säga att dess slimmande effekt har sin grund i tre orsaker: dess låga kalorinivå, dess urindrivande effekt, och dess förmåga att processa fett för att enklare kunna eliminera det.

Vilka Andra Fördelar Har Kronärtskocka?

Kronärtskocka

 • Den är en medicinsk grönsak som boostar och hjälper dina leverfunktioner
 • Den boostar din matsmältning och eliminerar fett
 • Den fungerar bra som avgiftare , renar dina tarmar, din lever samt dina njurar
 • Sänker dina blodkolesterolnivåer
 • Har urindrivande och avgiftande egenskaper, vilket gör den till en perfekt allierad för dina njurar
 • Kronärtskockor hjälper dig att försvara dig mot hjärtsjukdomar som åderförkalkning
 • Den är speciellt bra för din lever. Den renar den, återupplivar den och hjälper den att uppta vitaminer

Gå Ner i Vikt Med Kronärtskocksvatten

Kronärtskocksvatten

Hur?

 • En diet med kronärtskocka består av att dricka kronärtskocksvatten tre gånger per dag. Gör detta under 10 dagar per månader under minst tre månader. Detta kommer att resultera i att du inte bara går ner i vikt, utan även avgiftar din kropp. Under dessa tio dagar kommer du att ha en kost bestående av naturliga juicer, frukter, grönsaker och inga fetter eller fabrikat. Vi rekommenderar även att man gör minst en halvtimmes träning per dag.

Hur man gör kronärtskocksvatten

 • Det är väldigt enkelt. Ta två mellanstora kronärtskockor, som är väldigt färska, mörka och ser hälsosamma ut. Tvätta dem väl och skär av stjälken. Tvätta sedan de två halvorna ordentligt.
 • Häll en och en halv liter vatten i en gryta. Koka de två kronärtskockorna tills de har blivit mjuka.
 • Då de kokar, ta vattnet från detta. Du kan ha kronärtskockor till dina måltider. Lite olja, salt och vinäger ger dig en väldigt hälsosam och utsökt maträtt. Kronärtskocksvatten kommer att bli riktlinjen för din diet. Du kommer att ha en och en halv liter vatten. Drick detta under dagen.
 • Du kan börja efter frukost: en kopp havre, exempelvis ett äpple och därefter ett glas kronärtskocksvatten. Du kan också dricka kronärtskocksvatten direkt efter dina huvudmåltider. Kom ihåg att den boostar din matsmältning, att den har urindrivande egenskaper och att den hjälper dig bryta ner fett. Detta är anledningen till varför vi rekommenderar att man dricker den efter måltider.
 • Du kan dricka detta en och halv liters kronärtskocksvatten under hela dagen. Du kan sätta den i kylen, och då du dricker den lägger du till lite citronjuice och myntalöv. Smaken på kronärtskocksvattnet kommer att bli bättre. Upphör inte med att dricka den och kom ihåg att följa en varierad kost där du har inkluderat sallader och att göra lite träning. En timmes gång per dag är tillräckligt, och om du gör denna diet med kronärtskocksvatten med en vän kommer det definitivt att bli enklare för dig.
MER FÖR DIG