Enkla dagliga skönhetstrick

Hur mycket pengar spenderar vi på skönhetsbehandlingar som nästan aldrig ger de resultat man vill? Detta händer alltför ofta. Som tur är så finns det enkla skönhetstrick och kurer som kan hjälpa dig att se bra ut på daglig basis. Ta en titt på dem – vi kan garantera att de är lika ekonomiska som de är effektiva. Är du redo?

Enkla dagliga skönhetstrick

1. Börja med en kalldusch

dusch

Allvarligt? En kalldusch? Oroa dig inte, för det måste inte vara en ”riktigt kall” dusch, utan bara en ljummen. Den måste bara få dig att känna dig lite kall. Varför, kanske du undrar? Eftersom det är en fantastisk start på dagen. Kallvatten återaktiverar cirkulationen, spänner din hud, stimulerar immunförsvaret, lindrar bensmärtor, återaktiverar cirkulationen i diverse vener och förbättrar din huds elasticitet. Behöver du fler anledningar? När du går till sängs på kvällen så finns det inget mer avslappnande än mörka-cirklar

Det händer för alla. Du vaknar upp, tittar dig i spegeln och ser dem: de klassiska mörka cirklarna under ögonen som gör att du ser trött och ledsen ut. Dålig cirkulation av vätskor gör att du blir missfärgad, men vad kan du göra? Oroa dig inte. Du kan lösa det snabbt innan du går till jobbet eller startar din dag. Lägg två skedar i kylskåpet i tio minuter. Samtidigt skär du två skivor gurka och lägger dem under dina ögon. Gurkan kommer återaktivera cirkulationen och tona din hud. När tio minuter har passerat så lägger du dessa nu kalla skedar på cirklarna i tio sekunder. Ta bort dem och vila i tio sekunder innan du sätter tillbaka dem. Gör detta fem gånger. Som resultat så kommer du se att de mörka cirklarna blir mindre synliga.

3. Hur ger jag mitt hår volym och glans?

ansikte-4

Alla känner till detta. Du tar en titt i spegeln och ser varje morgon ett trött ansikte utan ljus och med irriterande rynkor. Du ser ledsen ut. Hur kan man undvika detta? Hur kan du lämna huset med ett bättre utseende. Oroa dig inte, för vi ska ge dig en väldigt enkel lösning som du kan göra varje dag.

När du har magsmärtor, är trött eller har något som gör att du mår dåligt så ska du dricka kamomill. Vad sägs om att använda kamomill för att dessutom ta bort skuggan av trötthet från ditt ansikte? Det finns ett recept som lika enkelt som det är effektivt. Det ger dig ljushet, mindre rynkor och återfuktar. Men hur? Det är väldigt enkelt. Koka 25 centiliter vatten, lägg i två påsar i tekannan och låt det stå efter att det har kokat. När det är kallt lägger du det på ansiktet som om det vore ett ansiktsvatten. Låt det verka och skölj sedan med vatten.

Vi bör även nämna att en bra diet alltid kan förbättra din huds hälsa, vilket är varför du bör få i dig goda mängder vitamin C och B genom dieten. Du kan få dem naturligt från apelsin, citron och grapefrukt, kiwi, jordgubbar och bladgrönsaker. Din diet är även en reflektion av din skönhet.

5. Vaknar du med dålig andedräkt?

dålig-andedräkt

Det händer ibland, och speciellt på morgonen. Du har en konstig smak i munnen och lägger märke till riktigt dålig andedräkt. Du har knappt någon tid och måste lämna huset om några minuter. Vad ska du göra? Du kan tugga koriander eller grönmynta i fem minuter. De är antibakteriella och kommer hjälpa dig att bli av med din dåliga andedräkt.

Du kommer lämna huset i lysande prakt med dessa enkla skönhetstrick.