Bränn fett & minska uppsvälldhet naturligt

Lagerblad lindrar surhet och gaser, hjälper till att bekämpa vätskeretention och stimulerar borttagningen av överflödig urinsyra.

Alla program för fettförbränning bör inkludera dessa tre grundläggande stadgar för att se bra resultat på kort tid: bibehåll en hälsosam diet, träna regelbundet och bränn fler kalorier.

Det kräver några små förändringar i din livsstil för att uppnå dessa tre mål, men de är nyckeln till framgång när det kommer till att tappa vikt och bibehålla den nya vikten.

I vår jakt på de bästa tillskotten för att bränna fett och minska uppsvälldhet har vi hittat en utmärkt, naturlig behandling mot inflammation i matsmältningssystemet som även är renande, vilket hjälper dig att bli av med dina extrakilon.

Om du redan har en diet och träningsplan men vill se bättre resultat ska du inte missa dagens artikel om ett utmärkt komplement för fettförbränning.

Se även: Bränn 300 kalorier med två enkla övningar!

Vad är denna naturliga kur för att bränna fett och minska uppsvälldhet?

Dagens behandling drar nytta av de fettförbrännande egenskaperna hos kanel och lagerblad – båda kända för sina egenskaper som gagnar matsmältningssystemet och minskar inflammation.

När du bereder båda som ett te får du en utmärkt kur för att bränna fler kalorier, förbättra din ämnesomsättning och tappa vikt på kortare tid.

Varför kanel?

Kanelstänger

Tack vare sin utsökta arom och något kryddiga smak är kanel väldigt populär runt om i världen. Men nyligen har man visat att kanel kan hjälpa dig att tappa vikt när den konsumeras regelbundet. Detta tack vare komponenter som saktar ner ansamlingen av fett, främst i bukregionen.

Samtidigt kan kanel hjälpa till att minska blodsockernivåerna med upp till 29%, vilket kontrollerar ditt sug efter mat och därför begränsar ditt kaloriintag.

När du konsumerar kanel sker en kemisk reaktion i magen som snabbar upp din ämnesomsättning för att smälta fett och minska uppsvälldhet.

Utöver alla ovan nämnda fördelar kan kanel även:

 • Förebygga och kontrollera diabetes
 • Ge dig mycket mineraler och antioxidanter
 • Bekämpa bakterier och svamp
 • Kontrollera kolesterolnivåerna
 • Verka lugnande
 • Minska inflammation
 • Lindra diverse typer av smärta

Varför lagerblad?

Lager

Lagerväxten har två aktiva komponenter som tillhandahåller dess huvudsakliga fördelar: två stimulanter – cineol och eugenol – främjar god matsmältning och lindrar obehag från halsbränna, gaser eller buksmärta.

Lagerblad har även vätskedrivande egenskaper som möjliggör borttagningen av överflödig vätska från kroppen genom att främja god njurfunktion.

De kan även stimulera elimineringen av andra avfallsprodukter som är skadliga för din hälsa, såsom överflödig urinsyra eller tungmetaller, som båda kan orsaka problem med cirkulationen, leversjukdom och gikt, mm.

Några ytterligare fördelar med lagerblad inkluderar:

 • De är antibakteriella och antiseptiska
 • De främjar produktiv hosta
 • De är antiinflammatoriska

Hur gör man ett kanel- och lagerbladste för viktnedgång?

Att dricka te gjort på kanel och lagerblad är ett sätt att hjälpa din kropp bli av med ansamlade gifter, som kan sakta ner din ämnesomsättning.

Denna naturliga kur blir alltmer populär, med fler och fler som varje dag drar nytta av dess fördelaktiga egenskaper.

Ingredienser

 • 1 liter vatten
 • 2 kanelstänger
 • 10 lagerblad

Beredning

Det finns inget speciellt trick för att bereda detta enkla te. Allt du behöver göra är att koka en liter vatten och tillsätta kanelstänger samt lagerblad.

När vattnet kokat upp sänker du värmen och låter teet sjuda i ytterligare 15 minuter. Ta bort det från värmen och låt det svalna något innan du dricker.

Hur bör du dricka det?

Börja med att dricka en kopp på tom mage, och öka sedan till max två koppar om dagen. Genom att dricka det regelbundet kommer du märka att centimeterna börjar försvinna runt midjan.

Det bästa av allt är att detta te håller din mage platt från dag ett tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper.

Se även: De okända fördelarna med kanelte

Kontraindikationer

Kanel innehåller en kemikalie vid namn kumarin, som kan vara smått giftig om den konsumeras i stora mängder. Det är därför du aldrig bör överskrida den rekommenderade dosen av detta te.

Kanel rekommenderas inte för gravida kvinnor, personer med matsmältningsproblem såsom magsår och gastrit, eller personer som tar antibiotika.

MER FÖR DIG